Met Tioga Tours reis je met voordeel naar de States!
Nieuwsbrief 17 januari 2024 - Bekijk online webversie

Reizen op maat naar Amerika en Canada

Voordelige vroegboekacties - naar Amerika in 2024

Boek jouw autoreis met hotels en ontvang 5% vroegboekkorting op de hotelnachten. Of wat dacht je van10% korting op camperhuurbij Cruise America & El Monte? Sla je slag en begin het nieuwe jaar voordelig! Bekijk de voorwaarden op onze website.

Actuele camperaanbiedingen

Kom naar onze infodag op 24 februari in Zwolle

Maak een vliegende start met je reis naar Amerika door een presentatie bij te wonen en achter het stuur te kruipen van een echte Amerikaanse camper. Aansluitend kun je aanschuiven voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze reisadviseurs! De infodag is helemaal gratis, maar meld je wel even aan.

Meer info & aanmelden

Waarom kiezen voor Tioga Tours?

✔️ Reizen op maat naar Amerika & Canada
✔️ Gratis offerte binnen één werkdag
✔️ Deskundig advies van gespecialiseerde reisadviseurs
✔️ Ruim 35 jaar kennis & ervaring
✔️ Zekerheid dankzij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
✔️ Beoordeeld met een 4,8/5 (384 Google Reviews)

Uitgelichte camperrondreis: Kids Go West

Maak een prachtige rondreis met je kinderen door Zuidwest-Amerika!  Tijdens deze gevarieerde reis bezoek je in het westen van Amerika spectaculaire natuurparken, grootse steden én maak je relaxte uitstapjes aan zee of bij een meer. Dit is één vanonze kidsroutes. Al onze routes, dus ook de kidsroutes, zijn naar wens aan te passen met onze handige routeplanner. Dag meer, dag minder, nieuwe plaats erin, andere plaats eruit: alles is mogelijk.

Bekijk route 'Kids Go West'

Uitgelichte autoreis: Eastcoast Explorer

Een reis van New York langs de oostkust naar het Diepe Zuiden. Onderweg bezoek je veel plaatsen die een belangrijke rol speelden in de geschiedenis van de VS, waaronder Washington DC en Philadelphia. Verder naar het zuiden maak je kennis met de natuur van Shenandoah, de Blue Ridge Mountains en de Great Smoky Mountains. Je reis eindigt in het zonnige Florida. Via de knop hieronder bekijk je de route en pas je snel enkele zaken aan, zoals het aantal dagen. Verder puzzelen? Kies dan voor 'bewerk in routeplanner'.

Bekijk route 'Eastcoast Explorer'

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Meer reisinspiratie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We houden je op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en andere nieuwtjes. Volg ons ook op Facebook& Instagram!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Bekijk de Facebook van Tioga Tours
Bekijk de Instagram van Tioga Tours
Bekijk de site van Tioga Tours
Copyright © | 2024 | Tioga Tours, All rights reserved.

Marconistraat 15
8013 PK Zwolle - NL
Tel: +31 (0)85 0667500
www.tiogatours.nl
info@tiogatours.nl

Je ontvangt deze mailing van een Amerika.nl partner omdat je je op één van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een winactie van Getaway Travel.