Heb je problemen met het lezen van deze email? Klik hier
EXTO
Beste Kunstliefhebber,

Het voorjaar is begonnen, tijd om het huis en je muren op te frissen met een mooi nieuw kunstwerk! In onze nieuwsbrief vind je volop inspiratie hiervoor. Wil je een werk graag eerst in het echt zien? Bezoek dan een van de vele exposities van onze kunstenaars en bekijk onze expositietips.
Expositietips

Atelierroute Bernheze

Van 2 tot 8 april wordt de Atelierroute Bernheze georganiseerd waar diverse extokunstenaars aan deelnemen, zoals: José Pletzers, Mieke Drijfhout van Hooff- van Bakel, Chris Hendriks, Jan van Tilburg en Carla van Lieshout.

Atelierroute Bernheze

Kunstroute Beemster

In de Beemster wordt met Pasen (1 en 2 april) de Kunstroute Beemster georganiseerd. Hier doen o.a. Leo Pruijt, Peter Schudde, Ruud Streefkerk en Yolanda Eveleens aan mee.

Atelierroute Bernheze

Couleur locale

Gerard Staals exposeert samen met een aantal kunstenaars van het Brouwershuis. Hij heeft hiervoor een aantal schilderijen geselecteerd uit de reeks Landschappen, dorpsgezichten van zijn woonplaats Grubbenvorst. De expositie is te bezoeken van 1 april tot 1 september 2018.
Gerard Staals
Kunstcolumns
Ver ziende. Agnes Frijlink Hallo Halley. Agnes Frijlink Runner's high. Agnes Frijlink
Voorjaarsinspiratie
Wim Stok Wim Stok
Bosje bloemen
Yvonne Prinsen Yvonne Prinsen
strand z.t.
Simon Sint Simon Sint
De Dordogne 9
Elly van den Eertwegh Elly van den Eertwegh
Vanaf mijn dakterras
Connie van Winssen Connie van Winssen
D538 vogels
Agnes Frijlink Agnes Frijlink
Jonge Kemphaan
U hebt dit bericht ontvangen, omdat dit emailadres newsletter@newslettercollector.com is opgegeven bij exto. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier uitschrijven.
Tweet dit! Vind ik leuk