Brabantse verpleeghuizen botsen met NZa | Skipr is vernieuwd
Skipr

05 december 2019

VWS verdubbelt onderzoeksbudget dementie

Het ministerie van VWS gaat zijn aanpak van dementie intensiveren. In vervolg op het Deltaplan Dementie komt er vanaf 2021 een nationale dementiestrategie. Het programma moet aansluiten bij al lopende VWS-programma’s zoals Langer Thuis, Thuis in het Verpleeghuis en Een tegen Eenzaamheid. Onderdeel van de strategie is een verdubbeling van het onderzoeksbudget. Dat schrijft minister Hugo de Jonge in een brief aan de Tweede Kamer.


Skipr
Advertentie

Op deze dag organiseert FWG Progressional People opnieuw een inspirerend event met o.a. dagvoorzitter Sabine Uitslag, de winnaars van de HR Zorg Award 2019 en een bijdrage van hoogleraar en zorgbestuurder Gabriël Anthonio.
 

Gaston Remmers

Leefstijlgeneeskunde, een wolf in schaapskleren?


Leefstijlgeneeskunde wordt gaandeweg steeds meer omarmd. Hoe logisch als het klinkt dat de dagelijkse leefstijl de basis zou moeten zijn van gezondheid en herstel, zo ver is de gezondheidszorg in de praktijk hiervan afgedreven. Gelukkig bundelen steeds meer partijen de krachten om leefstijlgeneeskunde een plek en een smoel te geven, met solide wetenschappelijke onderbouwing. Zo

Advertentie

Strategische Positionering in de zorg


Weet u hoe u u als zorginstelling relevant blijft voor stakeholders? En hoe bouwt u aan een sterk merk en goede reputatie? Op 31 maart 2020 ontdekt u de nieuwste inzichten op het gebied van strategische positionering, reputatiemanagement en stakeholdermanagement. 
 




22 apr 2020

Tijd: 09.00 - 17.00 uur
Plaats: Utrecht


   Inschrijven        Meer informatie

Advertentie

Vacatures

Directeur-bestuurder

Hospice Alkmaar (via SLIM partner in search) | Alkmaar

Manager Altra

IHUB (via Movimento) | Amsterdam

Lid Raad van Toezicht

Elker via Aardoom & de Jong | Groningen

Medewerker Landelijk Meldpunt Zorg

Rijksoverheid | Utrecht


Partners



Contact     Voorwaarden     Afmelden