ANWB Vakantievoorbereiding
Verplicht mee in de auto: een checklist
Niet goed leesbaar?  webversie
11 juli 2016   newsletter@newslettercollector.com   Wijzig
Onderzoek: waar tank en eet je goedkoop onderweg?
De Kampioen tankt bij 150 tankstations in 9 landen en ontdekt hoe je makkelijk tientallen euro’s kunt besparen op weg naar je vakantiebestemming.
Woensdagmiddag 13 juli worden er veel files in Frankrijk verwacht vanwege de Nationale feestdag Quatorze Juillet. Voor veel Fransen is dat het begin van een lang weekend. Op vrijdagmiddag 15 en zaterdag 16 juli staan er ook files op veel andere Europese vakantieroutes.
Fotograferen met je smartphone
Laat je camera maar thuis deze zomer: fotograferen doe je met je smartphone. We geven je 6 tips én een handige instructievideo voor de mooiste beelden.
Verplicht mee in de auto
Stap je binnenkort in de auto voor je welverdiende vakantie en ga je de grens over? Check even wat er verplicht in de kofferbak moet liggen!
Mis deze buitenkansjes van ANWB Ledenreizen niet!
Minicruise Londen
Van de Tower tot Buckingham Palace en van winkelen bij Harrods tot thee met scones op een terras in Covent Garden. Én shop ‘till you drop, want de lage koers maakt het winkelen op Oxford Street nu extra aantrekkelijk!

Veel data met gegarandeerd vertrek
Overtocht met Stena Line
Gratis parkeren Hoek van Holland
Hoe langer lid, hoe meer voordeel

Al vanaf 149,- p.p.
Buitenkansje: Rondreis Sri Lanka
Op deze fietstrektocht ontdek je de Spree Radweg van Cottbus tot Beeskow: een prachtige, autoluwe route over rustige weggetjes die je dwars door het bijzondere Spreewald natuurgebied voert.

4 nachten in hotels met ontbijt
Bagagevervoer tussen hotels
Rondvaart Kahnboot
1x driegangendiner

Al vanaf 299,- p.p.
Ben je lid van de ANWB? Dan hoef je geen aanbetaling te doen wanneer je je reis boekt bij een van onze 7 reisorganisaties of bij ANWB Ledenreizen! Je mag zelf bepalen wanneer je de reissom betaalt, mits het volledige bedrag 6 weken voor vertrek is voldaan.
Weekaanbieding: Groepsrondreis Japan
✓17-daagse groepsrondreis
✓Retourvlucht en verblijf
✓ANWB-reisbegeleiding
✓10 excursies incl. entreegelden
✓En...hoe langer lid, hoe meer gratis extra's
 
Plezier op de achterbank = een ontspannen rit
Speel Achterbankbingo en win
Print deze bingokaarten, neem ze mee in de auto of het vliegtuig en het spel kan beginnen! Wie als eerste de items op zijn bingokaart ziet, heeft gewonnen. Maak een foto en win kaartjes voor Plopsaland.
Kinderroutekaarten
Ken je de ANWB kinderroutekaarten nog? Vroeger gratis af te halen in de winkel, maar vanaf deze zomer digitaal op anwb.nl! We hebben een routekaart voor de Alpen, Frankrijk of Nederland.
Onderzoek: waar tank en eet je goedkoop onderweg?
Binnenkort op vakantie met de auto en heb je een lange rit voor de boeg? Laat je ogen controleren en zorg voor een goede zonnebril. Bij Specsavers krijg je als lid van de ANWB 25% korting op een complete bril, een gratis zonnebril met enkelvoudige glazen op sterkte én een schoonmaaksetje. Zo ga je veilig op reis!
Volg ons ANWB Apps ANWB Community
Facebook Twitter Youtube Google+
© ANWB 2016 Contact Aansprakelijkheid
Privacy Afmelden