ELF Voetbal nieuwsbrief van 07-07-2020
Waar zijn ze nu? De spelers uit de allereerste wedstrijd van Jong PSV in de Eerste Divisie

Op 3 augustus 2013 speelde Jong PSV onder leiding van Darije Kalezic zijn allereerste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Nadat Jong Ajax, Jong PSV en Jong FC Twente werden toegelaten op het tweede niveau startte de beloftenploeg uit Eindhoven goed. Het eerste duel met titelkandidaat Sparta werd een 2-2 gelijkspel. Hoe is het nu met de hoofdrolspelers aan de zijde van de PSV-beloften?


Lees verder
Tijd dringt voor Immobile in jacht op Lewandowski in ESM Gouden Schoen

Stoot Ciro Immobile koploper Robert Lewandowski nog van de troon aan kop van het klassement van de ESM Gouden Schoen? Die vraag wordt naar alle waarschijnlijkheid pas op 2 augustus beantwoord. Tot die tijd blijft het een enorm spannende strijd. Of beter gezegd een jacht.

Lees verder
PANNA! Vakantie Doeboek boordevol tips, quizzen, spelletjes en strips

Het PANNA! Vakantie Doeboek is er weer! Natuurlijk weer super dik en boordevol leuke verhalen, weetjes, quizzen, puzzels, kleurplaten, spellen, strips en de leukste moppen. Extra handig nu de zomervakantie bijna aanbreekt.

Lees verder
Welke Engelse topclub wint de strijd om Nathan Aké?

Nathan Aké maakt al seizoenenlang indruk bij AFC Bournemouth. De verdediger ontwikkelde zich bij The Cherries van jongeling tot leider en kan inmiddels rekenen op interesse vanuit meerdere topclubs. Welke Engelse hoogvlieger gaat met de felbegeerde Nederlander aan de haal?

Lees verder
De verrassende opmars van... Romelu Lukaku

In de serie ‘de verrassende opmars van’ zoomt ELF Voetbal in op spelers die zich in het seizoen 2019/20 hebben teruggevochten. Door velen afgeschreven en vervolgens plots terug op de toppen van zijn kunnen. In dit deel Romelu Lukaku, wie in Italië volledig is opgeleefd. 

Lees verder
Interview Luciano Slagveer: “Ik zou graag een Nederlandse ploeg treffen”

Luciano Slagveer vertrok in januari halsoverkop van FC Emmen naar Hongarije. Een klein halfjaar later stelde hij met zijn club Puskás Akadémia Europa League-voetbal veilig. Een monoloog over dat mooie moment, het Hongaarse voetbal en hoe hij de voorronde van de Europa League voor zich ziet.

Lees verder
Wesley Sneijder: "Nooit gevoeld dat Van Hanegem het in me zag zitten"

Het EK van 2004 was een 'kut-toernooi'. In de ogen van Wesley Sneijder dan. Dat vertelt de recordinternational van Oranje in zijn afgelopen week uitgekomen biografie. "Ik rekende op een eerlijke kans, maar die heb ik voor mijn gevoel nooit gekregen."

Lees verder