Beste John,

De wereld van conversie-optimalisatie staat geen seconde stil. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk om artikelen op mijn website regelmatig bij te werken. Samen met Marco, conversie optimalisatie specialist, herschreef ik daarom mijn eerdere artikel over de noodzaak van conversiegericht schrijven. 

Conversiegerichte teksten helpen bij het krijgen van nieuwe klanten. Zo verwelkomde ik onlangs een trainingsbureau dat zich volledig richt op Adobe cursussen in het Zuiden van het land. 
 

Conversiegericht schrijven in 6 stappen

Zoekmachineoptimalisatie is een prachtig vak. Ik weet er alles van.
Maar je hebt niets aan veel bezoekers op je website, als ze niet converteren. Oftewel: Ze moeten de actie ondernemen die jij wenst!  Hoe krijg je dat voor elkaar? Onder andere door conversiegericht te schrijven.

Met deze 6 tips schrijf jij ook conversiegericht:
 
Geef mij die tips!

Heb je het gezien? 


Klikte je zojuist op de link naar het blog of bezocht je mijn website? Dan zag je waarschijnlijk ook mijn gloednieuwe logo al! Desiger Ik ben Roos, niet toevallig ook met achternaam Greve, ontwierp dit strakke logo in passende kleurstelling.

Mijn nieuwe kantoor heeft sinds kort ook een vaste telefoonaansluiting. Het nummer kun je natuurlijk altijd terugvinden op mijn website, maar je kunt het ook nu vast opslaan in je telefoon. Heb je het altijd bij de hand! Het nummer is: 0570 - 784 709
 

Laatste SEO nieuws

Tot slot enkele interessante artikelen die ik de afgelopen week las op het web:
  • Drie tips om beter gevonden te worden in Bing. Bing wordt de laatste jaren steeds groter, hoewel het natuurlijk nog overal Google is wat de klok slaat. - Frankwatching
  • Google zegt: Vermijd 5xx-errors. Ook al is de site wel live in je browser, met een 5xx-melding denken de zoekmachines dat de site offline is. In de Search Console van je website kun je zien welke pagina's deze fout geven. - Seoprofiler.com (Engels)
Veel plezier met bovenstaande artikelen en tot de volgende keer.

Hartelijke groet,
René Greve






Deventer
 
Copyright © 2019 Rene Greve Internet Marketing, All rights reserved.
Je hebt je zojuist ingeschreven voor mijn nieuwsbrief over Internet Marketing in het algemeen en SEO in het bijzonder. met vriendelijke groeten,

Our mailing address is:
Rene Greve Internet Marketing
Sluisstraat 23-25
Deventer, Overijssel 7411 EE
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp