22 juni 2018
Online versie
MarketingTribune
Lees verder
image
Waarom Dick van der Lecq naar NMD18 ging (en niet naar Cannes)
Een opvallende verschijning gisteren op de Nima Marketing Day: Dick van der Lecq. 'Heb jaartje glamour voor inhoud ingeruild', zo liet hij weten via Facebook. Dat vraagt om een toelichting.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Internationale prijzen dierenwelzijn naar Kipster
Kipster was gisteren nog spreker op de Nima marketing Day en won die dag in Parijs ook nog even twee internationale prijzen tijdens de Good farm animal welfare awards 2018.
lees verder
twitter facebook linkedin
Een visie op digitale transformatie binnen de financiële dienstverlening
[advertorial] Consumentengedrag en ingrijpende technologische veranderingen dwingen FSI-organisaties een nog nooit beleefde digitale transformatie te ondergaan. In deze white paper biedt Sitecore unieke perspectieven op wat de belangrijkste overwegingen en trends zijn die financiële dienstverleners in het oog moeten houden bij hun technologische investeringen.
image
Gerd de Bruycker (Cisco): Live communicatie is vast onderdeel omni channel marketing
Op 10 juli is alweer de 3e editie van de The Experience Conference. Organisator is de 15-jarige IDEA. We bellen daags voor het event met enkele sprekers. Gerd de Bruycker is Marketing Director Northern Europe bij Cisco.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Leroy Witjes (System1): 'Wij garanderen ROI op reclame'
System1 Agency heeft zijn eerste vestiging geopend in Nederland. Vanuit Amsterdam biedt het internationale reclamebureau een naar eigen zeggen unieke propositie: garantie op de effectiviteit van campagnes. MarketingTribune vroeg managing director Leroy Witjes om onderbouwing van deze ROI-claim.
lees verder
twitter facebook linkedin
Meld je aan voor het Push Your Marketing Event bij Google op 5 juli!
[advertorial] Tijdens het Push Your Marketing event inspireren we (online) marketeers met nog meer mogelijkheden om digital marketing succesvol in te zetten. Sprekers van o.a. Google en PauwR (top 3 digital marketing agency) geven nieuwe inzichten, tips en sparren met de gasten. Het Push Your Marketing Event is exclusief toegankelijk voor marketeers met een 'Push Your Marketing package'.
image
Directeurenlunch Marketingtribune in Cannes wederom succes
Traditioneel organiseren recruitment agency Post&Kornet (van Sonja Kornet en Monique Post) en Marketingtribune de jaarlijkse directeurenlunch tijdens Cannes Lions op het terras van hotel Carlton.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[update] Nima Marketing Day 2018 in foto's en tweets: 'Marketing is het allergaafste vak wat er bestaat'
De dag der dagen is eindelijk los. Schaapsscheerderskou in Nederland, maar niet in DeFabrique in Utrecht waar 1.600 marketeers verzamelen voor Nima Marketing Day 2018.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.