webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 15 september 2017

Waarom je Outlook ineens in het Zweeds is

Gebruik je Outlook 2007 als mail-programma en is het ineens voorgevallen dat alles in het Zweeds is? Deze opmerkelijke bug heeft veel Windows-gebruikers getroffen. 

Hoe dat kan, en hoe je het oplost, lees je hier.


Alles over de nieuwe iPhones

Apple kondigde deze week maar liefst drie nieuwe iPhones aan, de iPhone 8, 8 Plus en de iPhone X. Met name die laatste gooit hoge ogen, omdat deze futuristische telefoon eigenlijk helemaal niet op een iPhone lijkt!

Lees hier alles over de nieuwste iPhones.


WINNEN: Zo verspreidt ransomware zich en zo wapent u zich ertegen!

 Internetgebruikers merken de infectie vrijwel altijd pas op als het te laat is. Het scherm is geblokkeerd of het scherm met de boodschap van de afpersers kan niet meer worden gesloten.

Hoe u ransomware tegen kunt gaan leest u hier!


Ontwerpers creëren peperdure iPhone X

Toen Apple tijdens de Keynote van 12 september de nieuwe iPhone X onthulde, schrokken flink wat mensen van het prijskaartje van $1.000 dat eraan komt te hangen. Om het nog gekker te maken, hebben ontwerpers een massief gouden versie ontworpen, de Lux iPhone X Ingot.
Lees verder ...

Spotify-app niet meer beschikbaar voor veel smart-tv's

Veel bezitters van een Samsung, Sony of Philips-tv moeten het voortaan stellen zonder Spotify-app, waardoor ze niet meer op die manier muziek kunnen streamen via hun televisie.
Lees verder ...

Chrome blokkeert straks automatisch afspelende video's met audio

Automatisch afspelende video's zijn een doorn in het oog van veel internetgebruikers, met name wanneer ze ook geluid hebben. Google neemt maatregelen in een aankomende Chrome-versie.
Lees verder ...

Budget-telefoon Nokia 2 duikt op

Nokia lijkt in een jaar tijd meteen telefoons van 1 t/m 10 uit te willen brengen. Want naast de Nokia 3, 5, 6 en 8 is nu de Nokia 2 opgedoken als goedkoopste model binnen de serie.
Lees verder ...

Win een EM6355-beveiligingscamera van Eminent

Ben je op zoek naar een beveiligingscamera die ook via je telefoon te bedienen is, dan is de keuze reuze. Ook Eminent heeft nu een nieuw model op de markt, de EM6355.
Lees verder ...

Drie dingen die je moet weten over de nieuwe Samsung Galaxy Note 8

 23 augustus introduceerde Samsung het nieuwe topmodel: Galaxy Note 8. Na het fiasco van de Note 7 die wegens batterijproblemen uit de winkel moest worden gehaald.

Computer Idee gaat in op de 3 belangrijkste vernieuwingen.


Gratis minigids ‘Cyberpesten’

 In de gratis special ‘Cyberpesten’ lees je o.a. hoe je je computer kidsproof maakt, tips en tools voor ouderlijk toezicht en nog veel meer handige tips.

Download deze minigids gratis!

 


Heeft u een vraag aan de FAQman?


Iedere dag vindt je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.


uw FAQman

Achtergrond van foto’s verwijderen in Word 2016