Wilt u ook weten hoe u invloed kunt uitoefenen op weerstand, groepsdruk en organisatiecultuur?
bekijk de e-mail online
Beste heer, mevrouw,
Medewerkers die vol voor de nieuwe situatie gaan, medewerkers die voortdurend weerstand bieden, medewerkers die hun motivatie lijken te zijn kwijtgeraakt of medewerkers die constant in oude denkpatronen blijven hangen. Als manager herkent u deze gedragingen vast en zeker.
Waarom reageert iemand zoals die reageert? 
Door het gedrag van uw medewerkers te begrijpen en te veranderen is het mogelijk probleemsituaties op te lossen en gedrag te beïnvloeden. Wilt u leren hoe u (onbewuste) motieven herkent? En wilt u weten hoe u invloed kunt uitoefenen op weerstand, groepsdruk en organisatiecultuur? Meld u dan aan voor de hooggewaardeerde Masterclass De Psychologie van het Beïnvloeden op 15 september of 10 december 2020.
U krijgt tijdens de masterclass wetenschappelijk inzichten, praktische tools en gaat aan de slag met oefeningen waarmee u uw mensen uit hun vaste patronen leert halen. Meer weten? Bekijk het programma.
Uiteraard worden onze masterclasses ‘coronaproof' georganiseerd. Wij zien u in het najaar graag gezond en wel op een van onze masterclasses.

Met vriendelijke groet,

Hellen Dankers,
Congresontwikkelaar De Academie
twitterFacebookInstagram

Dit bericht is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com. Op uw profielpagina kunt u zich afmelden of uw e-mail voorkeuren doorgeven.