Samen maken we de toekomst
 
Waarom u Maintenance NEXT niet mag missen
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden
  • Ruim 250 exposanten
  • Veelzijdig en actueel kennisprogramma
  • Nieuwste innovaties, trends en ontwikkelingen
  • Gratis bezoek aan de EuroMaintenance Expo​​​​​​​

De kansen en mogelijkheden die we hebben met robotisering, data science én de energietransitie zijn groot en gaan zeker grote veranderingen teweeg brengen. Het vraagt veel van ons allemaal, om competitief en relevant te blijven in Europa moeten we de handen ineen slaan. Graag geef ik een inkijk in waar we in ons Energie & Chemiepark Rotterdam aan werken en ben benieuwd te horen hoe dit aansluit bij jullie inzichten. Samen maken we de toekomst!

Dimphy Wilms, Engineering Manager Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam. Woensdag 19 april 16.00 uur in het Kennistheater van Maintenance NEXT. 
Benieuwd naar het complete kennisprogramma van Maintenance NEXT? Ga dan snel naar onze website. Alle kennissessies zijn gericht op belangrijke onderwerpen binnen de industrie: Asset Performance Management, Human Factor, Sustainability, Smart Industry en Safety.
Bekijk kennisprogramma >
EuroMaintenance: Asset Management at its best
Het grootste Europese Asset Management congres, EuroMaintenance, wordt in dezelfde week als Maintenance NEXT gehouden. Als bezoeker van de beurs heeft u gratis toegang tot de EuroMaintenance Expo. Benieuwd welke bedrijven u daar tegenkomt? Bekijk dan hieronder de plattegrond.