Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk deze e-mail online

Iedereen in Nederland wandelt met een andere reden. Of je nu een sportief doel hebt of je hoofd leeg wilt wandelen in de natuur. Waarom wandel jij? Laat ons jouw motivatie weten en maak kans op een overnachting op Texel! 

Doe mee

Tien gezellige vierdaagsen voor op je lijstje


Een vierdaagse wandeltocht is een geweldige uitdaging. We kennen natuurlijk allemaal de 4Daagse Nijmegen, maar er zijn er nog zoveel meer. Welke vierdaagse komt op jouw bucketlist? Ontdek deze 10 prachtige wandelevenementen verspreid door het hele land. Dagenlang wandelplezier gegarandeerd! 


Bekijk ze hier

Testers gezocht van Hanwag Bunion-wandelschoenen 


Een veelvoorkomend probleem aan voeten is de Hallux Valgus, oftewel de bunion, een knobbel bij de grote teen. Schoenenmerk Hanwag is op zoek naar wandelaars met een bunion die een testpanel willen vormen. Geef jij je op? Dan maak je kans op een gratis paar Hanwag Bunion-wandelschoenen! 


Meld je aan

Dit kan jou ook overkomen: Sanne is ‘wandelgekkie’ op de lange afstand 

‘Dat nóóit’, dacht Sanne Heymann (38) toen een tante ooit meer dood dan levend over de finish van de legendarische Nijmegen-Rotterdam-wandeltocht strompelde. 

Je reinste gekkenwerk. Maar toch kwam de 160 kilometer lange tocht zowaar bovenaan op Sanne’s bucketlist. Benieuwd hoe haar dat vorig jaar afging? 


Lees het interview

Droomwandeling in bloesemtijd: Teisterbantpad 


De tijd van de prachtige bloesem is aangebroken! Blogster Simone Vos wandelde het klompenpad Teisterbantpad bij Kerk-Avezaath en Zoelen in de Betuwe en genoot van de vele fruitbomen die in bloei staan. Wees er snel bij, want voor je het weet is de bloesem weer uitgebloeid. 


Bekijk de route

Goed onderhoud van je wandelschoenen is het halve werk


Nieuwe wandelschoenen kopen omdat je oude paar vuil en niet meer waterdicht is? Zonde! Met de tips van onze partner Nikwax worden jouw golden oldies weer als nieuw en gaan ze veel langer mee! 


Lees verder

De Lithse Wandeltocht: natuur en authentieke dorpjes


Deze wandeltocht begint een klassieker te worden ter voorbereiding op de 4Daagse Nijmegen, maar ook voor liefhebbers van kortere afstanden. Op zaterdag 4 mei kun je weer meelopen met De Lithse Wandeltocht, georganiseerd door WSV De Osse Maaskant. Natuur en authentieke dorpjes wisselen elkaar af tijdens deze tocht. 


Schrijf je in

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl Nieuwsbrief
Uitschrijven & Gegevens wijzigen

Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, The Netherlands