Het complete verhaal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Test: Ben jij een onbewuste smokkelaar?

Exotische schelpen, dure horloges of een boterham met pindakaas? Weet jij wat je wel en wat je zeker niet mag meenemen van vakantie? Doe de Quest-test en ontdek of jij een onbewuste smokkelaar bent.

Of ben je een smokkel-pro?
 
 
Afbeelding
 

Hoe verhuis je een ziekenhuis?

Met alleen een stapel verhuisdozen en rollende spierballen kom je er niet als je een ziekenhuis wilt verhuizen. Hoe werkt deze complexe operatie? Quest mocht mee op transport.

Komt een verhuizer bij de dokter
 
 
Afbeelding
 

Kies twee tijdelijke abonnementen voor de prijs van één

Wil je deze zomer lekker lezen? Met onze zomerdeal heb je dubbel zoveel leesplezier voor de prijs van één abonnement! Kies bijvoorbeeld uit Quest, Quest Junior, National Geographic, Elle of Women's Health. Hou ze voor jezelf of geef er een cadeau. Nu samen voor maar € 24,99. Beide abonnementen stoppen automatisch, je zit dus nergens aan vast.

Die deal pak ik!
 
 
Afbeelding
 

Is chiazaad gezond?

Volgens gezondheidsgoeroes geven deze kleine zaadjes je gezondheid een boost. Maar klopt dat wel?

Of nemen ze je op de korrel?
 
 
Afbeelding
 

Waarom worden mannen vroeg of laat kaal?

Tachtig procent van de mannen krijgt met kaalheid te maken. Wat is er aan de hand op het hoofd van kale mannen? Voor heren met een vleespet is er goed nieuws: je bent niet echt kaal. Dat lijkt alleen maar zo. 

Lekker korte coupe
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer:

Zo zit het met de dienstplicht in Nederland

Russische mannen moeten plots meevechten in Oekraïne, zonder dat ze daarvoor hebben gekozen. Kan dat in Nederland ook gebeuren? Misschien wel.

Ingerukt, mars!