|
|
|
5 wereldrecepten met linzen Veelzijdig & heel lekker | Of je nu kiest voor rode, gele of groen-bruine linzen, ze worden overal gebruikt, van India tot Amerika. En met zoveel eiwitten zijn het ideale vleesvervangers. Ga voor moussaka of chili con/sin carne of een van onze andere linzenrecepten en geniet. | |
|
|
|
|
|
De delicious.publieksprijs Hier is de longlist | De longlist van de delicious.publieksprijs 2021 is bekend! Stem je dit jaar ook mee wie het afgelopen jaar het beste kookboek heeft gemaakt? Rutger van den Broek won vorig jaar de delicious. publieksprijs met zijn boek Masterclass Cakes. We maakten een selectie kookboeken van Nederlandse bodem die stuk voor stuk bij delicious. passen omdat ze origineel zijn, prachtige fotografie hebben en recepten om van te watertanden. Op de longlist staan 20 unieke boeken waaruit wij er 6 hebben genomineerd. Deze shortlist maken we 19 maart bekend. Houd delicious.magazine dus in de gaten of pre-order alvast het nieuwe nummer met daarin de shortlist. Voor je het weet gaat het grote stemmen van start. Op de longlist van de delicious. publieksprijs 2021 staan: BAUT – Michiel van der Eerde Veggies & Fish – Bart van Olphen Wereldse Bouillons – Marianne Snel Bersama – Francis Kuijk Salad Days – Ajda Mehmet IJs – Marleen Visser Bak! – Jayne Jubb Chef Toub: Lekker Arabisch – Mounir Toub Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek – Najat Yachou en Nadia Yachou Restaurant De Kas – Jos Timmer en Wim de Beer Mijn Recepten – London Loy Bijbel van de Indonesische Keuken – Maureen Tan Smaak – Walter Marskamp en Sally Mitchell Echt Eten – Pascale Naessens Amazing Asia – Emma de Thouars De Wijnboer – Olle Swets en Charlotte Marres Spicy Chef – Soenil Bahadoer en Hassnae Bouazza Home Made Basics – Yvette van Boven Veganista – Luna Trapani Indostok – Vanja van der Leeden | |
|
|
|
|
delicious. academy Fermenteren, de basis Hot, happening maar ook oeroud: fermenteren. Gefermenteerde producten zijn gezond, duurzaam en – dat vinden wij het belangrijkste – heel lekker en leuk om zelf te maken. Simone van Thull maakt in haar Amsterdamse deli bietjes, bloemkool en wortel in en natuurlijk ook augurkjes en zuurkool. In deze masterclass leer je groenten fermenteren. Na afloop ontvang je een terugkijkvideo & een exclusief digitaal (PDF) dossier met recepten, tips en tricks van Simone! | |
|
|
|
|
|
Veel smaak, geen vlees! Paddenstoelenburger met bulgur | Veel paddenstoelen, verse kruiden en bulgur dat is de basis van deze burgers vol smaak. Glaasje wit ernaast en de avondklok kan je niks meer schelen. | |
|
|
|
|
Dit is 'm dan: Het extra dikke Italië-nummer Het aprilnummer van delicious. staat helemaal in het teken van het land vol smaak & foodlovers: ITALIË. Van een klassiek trattoria-menu tot de allernieuwste pizza’s en van de geraffineerde eenvoud uit Calabrië tot de onmiskenbare ricotta dolce-gerechten om je Italiaanse avond mee af te sluiten. Kortom: als échte thuiskok mag je dit nummer niet missen! Hiernaast zie je cover van ons Italië-nummer. Het extra dikke aprilnummer is nu al te bestellen als pre-order in onze webshop, zonder verzendkosten! Het nummer wordt geleverd vanaf 22 maart en is vanaf 24 maart ook te koop in de winkel. | |
|
|
|
|
|
Lekker, snel Italiaans Tagliatelle met lamsbolognese | Meestal wil je dit: eenvoudig koken met een topresultaat. Wat lamsgehakt, tomaten, rode wijn en peterselie, hoe moeilijk is het nu helemaal? Bomvol smaak, heerlijk voor een gewone woensdag en zo easy met maar 10 ingrediënten te maken. Handje pecorino erover en klaar ben je. | |
|
|
|
|
|
Homemade 't lekkerst! Bokkenpootjes met koffieganache | Naar de banketbakker kan altijd maar volgens bakkoning Rutger zijn zelfgemaakte bokkenpootjes DE BOM. Vooral met koffieganache, hij noemt ze zelfs de Nederlandse macarons! Dus ga direct aan de slag en proef ze vandaag nog. | |
|
|
|
|
|
|