Nieuwsbrief van 12-12-17 6:54:00
Online bekijken

Creëer zelf een uniek geluidsabsorberend design

Troldtekt: veelzijdige akoestische wandoplossingen

Met de Troldtekt akoestische oplossingen voor wanden is de architect in staat zelf een uniek geluidsabsorberend design te creëren, in elke ruimte waar een uitstekende geluidsabsorptie vereist is. Wanden kunnen esthetisch mooi afgewerkt worden met platen in alle mogelijke kleuren en verschillende vezelbreedtes. 

Keuze in wandafwerkingen staat gelijk aan de toepassing van mobiele wandsystemen

Mobiele wanden zijn van enorme toegevoegde waarde in omgevingen waar flexibiliteit gewenst is. Denk aan kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. De keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van mobiele wandsystemen. 

Voorkom beschadigingen met Acrovyn® kunststof muurbescherming 

Acrovyn® kunststof hoekbeschermers, muurbeschermers, muurleuningen en deurschopplaten, voor het voorkomen van beschadigingen in een gebouw. Toepasbaar in de gezondheidszorg en utiliteitsbouw vooral daar waar met rolstoelen, brancards, kantine­, winkel- en koffiewagens wordt gereden of intensief wordt gelopen.

Wand- en plafondpanelen van Hunter Douglas; natuurlijk design en akoestisch comfort

Wanden en plafonds zijn essentieel voor het bereiken van akoestisch comfort en zijn sfeerbepalend voor een ruimte.
De houtfineer wand- en plafondsystemen van Hunter Douglas zijn een ideale akoestische oplossing, met een natuurlijke uitstraling. De flexibiliteit van de productrange zorgt voor volledige ontwerpvrijheid. 

Gipsvezelplaten fermacell eerste keus voor strandresort in Ouddorp

In de duinen van het Zuid-Hollandsche Ouddorp zijn 240 nieuwe vakantiewoningen gebouwd door Landal Greenparks. De huisjes van het strandresort Ouddorp Duin liggen direct aan zee en moeten bestand zijn tegen weer en wind. Ursem Modulaire Bouwsystemen uit Wognum koos daarom voor de vochtregulerende gipsvezelplaten van fermacell

Ingewerkte schuifdeuren één met minimalistisch interieur

Hedendaags minimalisme voor schuifdeuren in Frankrijk:
Architecte Marie Schwaller koos bij de renovatie van haar tweede verblijf voor een minimalistische look. Hiervoor deed ze een beroep op het Proslide schuifdeurensysteem met onzichtbaar inbouwprofiel van Argent Alu.

Extra geluidsabsorptie waar nodig met Ecophon Akusto One

Vorig jaar lanceerde Ecophon de Ecophon Akusto™ One: een nieuwe serie kleine wandabsorbers als aanvulling op de bestaande akoestische wandoplossingen. Inmiddels heeft Akusto One zijn functionaliteit en veelzijdigheid bewezen. 

Gratis E-magazine NBD-Online Daken en Gevels

Bekijk de nieuwste special van NBD nu gratis en geheel vrijblijvend online! Met details, innovaties en producten van toonaangevende leveranciers in bouw en installatie in Nederland; met redactionele inhoud over het thema Gevels en Daken, waaronder definities, fotoreportages, blogs en een boekrecensie.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.