Bekijk deze nieuwsbrief online

Meld je aan voor de Wandel.nl Adventskalender

Van 1 tot en met 25 december kun je met de Wandel.nl Adventskalender een virtuele winterwandeling door heel Nederland maken. Iedere dag ontvang je verrassende tips, leuke spellen en winacties. Meld je gratis aan, zodat je op 1 december van start kunt gaan! 

Hoe trainen fanatieke wandelaars deze winter?

Ook voor lange afstandswandelaars zijn het momenteel lastige tijden. Kennedymarsen en Long Distance Walks werden dit jaar afgelast en het is nog onduidelijk wanneer deze er weer zullen zijn. Hoe komen lange afstandswandelaars deze winter door? We vroegen het aan vijf ‘doorgewinterde’ kilometervreters.  

 

Wandelen werkt voor Saskia verbindend

Zeker in deze coronatijden is het extra belangrijk om contact te hebben met anderen. Saskia wandelde onlangs, uiteraard op 1,5 meter afstand, met een wandelmaatje en ontdekte hoe verbindend wandelen werkt. ‘Het doet mij pijn dat ik al ruim acht maanden lang de hele dag aan het Zoomen en Meeten ben’, schrijft ze. 

 

Het verlanglijstje van de wandelaar: tips

Nog even en ‘het heerlijk avondje’ is weer gekomen. Wat is er leuker dan iets voor je favoriete hobby aan de Sint te vragen? Wandel.nl geeft je graag inspiratie en een paar tips. Ook geschikt voor onder de kerstboom, mocht de goede Sint niet bij jou langskomen.

 

Hanne’s Wandelwereld: Winterslaap

Nu de winter langzaam in zicht komt, gaan sommige dieren in winterslaap. In haar nieuwste vlog neemt Hanne je mee naar plaatsen waar dieren als de vleermuis, egel of hazelmuis de winter doorbrengen. Zo laat Hanne je in het bos onder meer een ijskelder en het nest van een zogenoemde slaapmuis zien.  

 

Nieuwste nummer van magazine Wandel.nl is uit

Deze week verscheen het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl. In nummer 5-2020 zochten we onder meer de rust op in de stilste natuurgebieden van Nederland en op het Hulshorsterzand, waar je het gevoel hebt ‘alleen op de wereld’ te zijn. Ook gingen we op zoek naar de bosuil. Benieuwd wat je nog meer in dit nummer leest?       

 

Dit zijn de winnende wandeltegeltjes

Onlangs kon je op Wandel.nl je eigen wandeltegeltje maken. We kregen honderden mooie inzendingen binnen. We hebben de tien winnende tegeltjes voor je op een rij gezet. De winnaars ontvangen een exemplaar hun tegeltje. 

 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.

gegevens bijwerken of uitschrijven