|
|
|
Tosti 2.0 Quesadilla met avocado | Easy lunch? Proef Mexico in deze quesadilla met avocado, kaas & een frisse maïssalsa. Heb je nog wat restjes zacht gestoofd rundvlees over van gisteren? Stop ze tussen de getoaste tortilla's, waar de warme, smeltende kaas nog net niet uitloopt. ¡Ay, caramba! | |
|
|
|
|
|
Even opfrissen Ken jij deze kooktechnieken al? | Wie de basis beter begrijpt, gaat vanzelf beter koken. We sommen daarom de belangrijkste kooktechnieken voor je op, die allemaal draaien om één ding: hitte. | |
|
|
|
|
Vanaf morgen te koop! Comfort food is all you need Hoe heerlijk is een koude winterdag, als er binnen een pan kaasfondue op tafel komt! Dit en nog meer comfort food vind je in het februarinummer van delicious. Van poutine uit Canada (dat is kort samengevat friet, maar nóg beter), noedelsoep uit Thailand tot kaiserschmarrn uit Oostenrijk….en nog veel meer. Van ons mag de winter nog wel even duren! Het februarinummer is vanaf morgen overal te koop of bestel je easy via onze webshop (gratis verzending binnen Nederland)! | |
|
|
|
|
|
Chocoladeverleiding Karnemelkbrownies met frambozen | Het duo karnemelk en chocolade blijkt een geweldige comfort-combi. Want: de karnemelk maakt deze brownie nóg smeuïger. Schep er een bol ijs bij en je hebt een heerlijk toetje. | |
|
|
|
|
Aanbieding voor nieuwe abonnees: Gratis exclusieve culi-poster! Ontvang nu 3 nummers van het NR. 1 foodmagazine van Nederland + een exclusieve delicious.poster, samen vanaf € 20,99! De posters zijn exclusief ontworpen door de delicious.redactie en geprint op papier van duurzame oorsprong. Verkrijgbaar in 3 varianten op 2 formaten: 30x40 cm of 50x70 cm. | |
|
|
|
|
|
Scherpe aanschaf Welk mes past beter bij jou: een Japans of een westers mes? | Of je nou beginnend of volleerd kok bent, een scherp mes laat alles net een beetje beter smaken. Japanse messen zijn het neusje van de zalm, maar past zo'n mes wel bij jouw manier van snijden, of kun je beter voor een westerse variant gaan? We zochten het voor je uit. | |
|
|
|
|
|
Leuk uitje in maart Cinema culinair in Rotterdam | Een bioscoopervaring voor de fijnproever; verwacht een kijkje tussen de pannen van Hollywood. Terwijl je naar een culi-film kijkt zoals onze all time favorite Estômago, krijg je op de seconde nauwkeurig de gerechten geserveerd uit de film. Zo vervagen de grenzen tussen het doek en de tafel, en word je nog meer in de film gezogen. Beter dan een 3D-bril! | |
|
|
|
|
|
Laurier hier! Waarom je beter zelf een laurierstruik kunt planten | De Laurus nobilis kent iedereen (onbewust) al: Julius Ceasar had er een krans van op zijn hoofd. Maar dat je de laurier in de supermarkt beter kan laten liggen, wist je misschien nog niet. | |
|
|
|
|
|
Hot toddy, warme cider en spicy choco Warme dranken om je door koude winterdagen te slepen | Hartverwarmende dranken zijn precies wat je nodig hebt op gure dagen, of wanneer de kurk (nog 1 nachtje slapen!) in de fles blijft zitten. Van warme chocolademelk met pittige chilivlokken en kardemom-hibiscusthee tot warme bowl. Voor elk wat wils. | |
|
|
|
|
|
De perfecte combi van saus en pasta 11x tagliatelle recepten die we elke dag wel willen eten | Van dunne sliertjes en sierlijke strikjes tot korte buisjes en brede linten. Die laatste, tagliatelle, zetten wij maar al te graag op het menu, en dan uiteraard met een saus die perfect aan de pasta blijft kleven. | |
|
|
|
|
|
|
|