Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Wat betekent de nieuwe Alcoholwet voor jou? - Broodje kaas immaterieel erfgoed
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
5 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Van Drank- en Horecawet naar Alcoholwet; wat betekent dit voor jou?
Omdat de tijd niet stilstaat en de ontwikkelingen op het gebied van winkel- en horecaconcepten zich blijven opstapelen, is de […]
Wordt het broodje kaas immaterieel erfgoed?
De 'broodjekaascultuur' is opgenomen in het Netwerk Immaterieel Erfgoed. Hiermee komt het in aanmerking voor een plek op de […]
De eerste Nationale Horecadag is in aantocht
Op dinsdag 21 mei vindt de eerste editie van de
Nationale Horecadag
plaats. Tijdens de grootste open dag van de horeca bieden […]
Papa John?s opent nieuwe vestiging in Hilversum
Papa John’s
opende in april nog een nieuwe vestiging in Zoetermeer, nu is Hilversum aan de beurt. Op maandag 13 mei opent […]
Chef Han Ji introduceert Chinees streetfoodconcept in Nederland
Na het succes van zijn restaurantconcepten Red Chilli,
UMAMI by Han
en restaurant Zheng breidt chef en ondernemer Han Ji uit met […]
''Sinas schenken we niet meer, dat is voorbij''
Low-carb, sugarfree en natuurlijk vegan-proof. Ook
frisdranken
moeten geloven aan de wens van de consument. Denk aan vers […]
Kom je de kandidaten live aanmoedigen tijdens de voorronde?
De opdracht voor de kandidaten van de voorronde van Bocuse d'Or Nederland is bekend. De organisatie maakte zojuist bekend dat het […]
Online veiling sluiting restaurant
Wegens sluiting wordt alle inboedel van dit restaurant in Leiden
geveild
bij Troostwijk Auctions. Van Rational selfcooking […]
BierTalent biedt innovatieve bieropleiding voor de horeca
Een brede variatie aan bier op de menukaart is niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca. De consument is gewend aan een […]
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"
Een e-mail is 10 keer effectiever dan een post op social media
Papa John?s opent nieuwe vestiging in Hilversum
''Sinas schenken we niet meer, dat is voorbij''
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch