Beste ,

Afgelopen maandag hebben wij ter ere van het 10-jarig bestaan van de IMU onze gloednieuwe Tornado Masterclass gelanceerd. Onze beste cursus ooit, nu voor slechts een tientje te verkrijgen :)

+ 5x LIVE begeleiding door ons (start a.s. maandag!)


We willen succes voor jou onvermijdelijk maken. Om je daarbij te helpen en je direct een flinke stok achter de deur te geven organiseren we 5 LIVE sessies voor iedereen die deze Tornado Masterclass heeft aangeschaft. Maandagochtend om 10:00 uur start de eerste.

Klik hier om nog net op tijd mee te doen >>>
(of loop deze eenmalige webinars mis)

Waarom we je aanraden om dit niet over te slaan?

Veel ondernemers hebben het zwaar dit jaar.
Veel ondernemers willen iets nieuws gaan doen.
Veel ondernemers willen online aan de slag.


Maar wat zijn de technieken waarmee je sneller kunt schalen? Wat zijn de belangrijkste stappen? Wat zijn de beste systemen? Wie/wat moet je geloven? En waar moet je in hemelsnaam beginnen? 😱

Er staat zo enorm veel informatie op het internet...


Met de Tornado Masterclass die wij ter ere van ons 10-jarig jubileum voor maar €10,- aanbieden proberen wij die overload aan informatie te doorbreken.

Het is een training met meer dan 20 uur aan materiaal, maar zonder overbodige informatie. Alles wat je leert is concreet toepasbaar. Meer dan dit heb je eigenlijk niet nodig als je je online business wilt laten slagen.

Maar toch weten wij ook dat 20 uur met verschillende soorten tips en technieken als een grote opgave kan klinken.

Doe je mee a.s. maandag?

Daarom hebben we een extra factor toegevoegd aan de Masterclass die het "risico op succes" zo groot mogelijk maken. Namelijk 5 LIVE sessies waarin wij iedere keer 1 concreet actiepunt geven waar je mee aan de slag kunt gaan.

Na deze 5 live sessies heb je dus 5 concrete stappen die je direct kunt zetten die direct meer resultaat op gaan leveren.

  • Wil jij echt stappen voorwaarts maken?
  • Meetbaar resultaat realiseren?
  • En wil je dat wij je daarbij helpen?

Klik dan hier voor toegang tot de masterclass + live sessies >>>
(reeds 6.034 ondernemers gingen je voor)
Van uitstel komt afstel

Dit is hét moment om je aan te melden voor de Tornado Masterclass en mee te doen met de 5 LIVE sessies.

Er zal altijd wel een reden zijn om "nu even niet" de stap te maken om je business te laten groeien: "Druk met privé, nog even deze klanten helpen, eerst moet ik mijn product afmaken, ik weet nog niet wanneer ik echt wil gaan beginnen, ik heb al eerder geld geïnvesteerd..." - Bla, bla, bla.

Wil je winnen? Wil je groeien? Dan is dit het moment om je in te schrijven.

Geen onzin, geen poeha, geen "high-end" gelul, maar gewoon concrete actiepunten waar wij je mee gaan helpen.

Klik hier om mee te doen >>>
(meld je aan VOOR a.s. maandag)

We hopen dat je het jezelf en ons toestaat om je naar het volgende niveau te helpen!

Vriendelijke groet,

PS. Too long, didn't read?: Je kunt alleen deze week nog onze masterclass claimen voor €10,-. Maandag t/m vrijdag geven we 5 LIVE trainingen om je extra op weg te helpen wanneer je de masterclass hebt aangeschaft.
Klik hier om mee te doen >>>

PPS. Kan je er niet LIVE bij zijn? Dan kun je de trainingen achteraf terugkijken

 

Omdat je je ooit hebt ingeschreven voor één van onze PDFs of trainingen sta je op onze VIP lijst! Elke mail die je van ons krijgt is bedoeld om jou als ondernemer of marketeer verder te helpen met je website en online business. Je krijgt via onze mails als eerste te weten als er nieuwe trends zijn op gebied van online marketing waar je op in kunt spelen, als we nieuwe online marketing blogs of video's hebben geplaatst of wanneer er een toffe (gratis) training aankomt.

Wil je liever geen mails meer van ons ontvangen?
Klik dan hier om je uit te schrijven.
Let op: je ontvangt hierdoor ook geen klanten mailings en de kans is groot dat je gaat achterlopen op je concurrenten die ons wel volgen ;-) )

Deze mail is met zorg verzonden vanuit het IMU hoofdkantoor in onze mooie hoofdstad: IMU BV, Herengracht 66, 1015BR Amsterdam, Netherlands