Beste vrijheidsstrijder,

Het was best een lastige show om te doen gisteren. Als je het hebt over ISIS, Rusland en vaccins weet je dat je je woorden goed moet kiezen. Maar ik sta nog steeds achter wat ik gezegd heb. En we hebben ook weer kunnen lachen om de gekte in de wereld! Kijk de show hier terug als je hem nog niet gezien hebt.

Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken die een item uit onze nieuwe lijn 'I love CO2' heeft gekocht. Hiermee help je ons in de lucht te blijven en natuurlijk ook (BELANGRIJKST) met jullie donaties.

De chaos in de wereld blijft maar doorgaan. Het is bijna lachwekkend! Nu is er weer een brug die is ingestort in Baltimore en waarvan weer voorspeld wordt dat dat gevolgen heeft voor de distributie van eten en goederen.

We zullen weer even rustig kijken wat hier aan de hand is en hoe dit heeft kunnen gebeuren. Worden we weer in de maling genomen? Vergeet nooit dat in het Suezkanaal ooit een containerschip kwam vast te liggen en dat die een gigantische penis tekende!

We worden op zoveel manieren uitgelachen, maar de WAARHEID komt altijd aan het licht!

Vandaag kwam er naar buiten dat het Duitse RIVM tijdens de fake pandemie wist dat lockdowns schadelijker waren dan het "virus" en dat die maskers nutteloos waren. Maar al die draconische maatregelen móesten natuurlijk allemaal doorgevoerd worden. Maar wij hadden gelijk en hebben het ook gekregen. Dus we gaan door met het zoeken en vinden van de waarheid in de Jensen show.

Nogmaals bedankt voor jullie support en het kopen van de kledingitems.

Geniet van je avond en tot morgen.

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven