Hi Dutchweek liefhebber,

Deze zomer gaan we op avontuur in de bergen. De eerste editie van Dutchweek Outdoor gaat plaatsvinden in het prachtige gebied van Zell am See-Kaprun. Het belooft een avontuurlijke shortbreak te worden van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 augustus. Achter de schermen zijn we druk bezig met het samenstellen van een tof programma waar je dagelijks aan kan deelnemen en daar bieden we dan ook verschillende Adventure Packs voor aan.

Adventure Packs Zell am See-Kaprun
Elke dag bieden we een uitgebreide keuze in leuke sport- en spel activiteiten. Denk aan yoga, bootcamp, warm-up sessies en diverse fun & games zoals bijvoorbeeld een beachvolleybal competitie. Het programma wordt zodanig samengesteld dat iedereen mee kan doen aan de verschillende activiteiten, je hoeft dus zeker geen doorgewinterde outdoor fanaat of die-hard sporter te zijn. En uiteraard kun je zelf bepalen aan welke activiteiten en hoeveel dagen je mee wilt doen. Daarom bieden we onze Adventure Packs aan in vier maten: 

Adventure Pack | SMALL 
2 dagen naar keuze toegang tot alle activiteiten en cosy entertainment van Dutchweek Outdoor.
€45,- per persoon

Adventure Pack | MEDIUM
Alle 4 de dagen naar keuze toegang tot alle activiteiten en cosy entertainment van Dutchweek Outdoor.
€89,- per persoon

Adventure Pack | LARGE
Alle 4 de dagen naar keuze toegang tot alle activiteiten en cosy entertainment van Dutchweek Outdoor.
Inclusief twee extra activiteiten: 1 uur SUP boarding op het meer van Zell am See en 1x Tobogganing in Kaprun. 
€110,- per persoon

Adventure Pack | XTRA LARGE
Alle 4 de dagen naar keuze toegang tot alle activiteiten en csy entertainment van Dutchweek Outdoor.
Inclusief vier extra activiteiten: 1 uur SUP boarding en 1 uur kano/kayak op het meer van Zell am See, 1x Tobogganing in Kaprun en 45 minuten e-motocross bij de Areit Alm Zell am See. 
€165,- per persoon


Zoals je ziet kun je dus kiezen of je maar 2 of de volledige 4 dagen meedoet aan het programma van Dutchweek Outdoor. Voor de liefhebbers en echte avonturiers hebben de Large en Xtra Large pakketten nog leuke extra activiteiten op het water en op de berg. Zeker voor de motorrijders is de e-motocross echt een belevenis op zich. Je hoeft hier geen specifieke ervaring voor te hebben.

Ook in de avond zullen we iedere dag zorgen voor een gevarieerd programma en leuk entertainment, uiteraard zit toegang hiervoor inbegrepen in alle vier de Adventure Packs. Daarover later meer nieuws! Ook de Adventure Packs voor de Saalbach editie in september worden binnenkort bekend gemaakt. 

Schrijf je alvast in om je Adventure Pack te garanderen!

Aan de Adventure Packs zit een maximum capaciteit, dus wil jij vast verzekerd zijn van een ticket, dan kun je je vanaf nu pre-registreren. Je zit dan nog nergens aan vast, maar zodra de ticketshop online is, kun jij als eerste je tickets aanschaffen.

                                       
Zell am See-Kaprun Sommer Karte

Naast de diverse dagactiviteiten die we vanuit Dutchweek Outdoor aanbieden is er nog veel meer te beleven in de omgeving. We raden je dan ook aan om een accommodatie te boeken inclusief de zogeheten Sommer Karte. Met deze kaart krijg je veel gratis toegang en extra kortingen tot bijvoorbeeld de berggondels, openbaar vervoer en vele andere activiteiten. Meer daarover lees je hier: Zell am See Sommer Karte

De Sommer Karte is echt de moeite, hierdoor kan je ter plaatse veel geld besparen en weet je zeker dat je deel kan nemen aan het geheel programma van Dutchweek Outdoor.

Volg Dutchweek Outdoor op Instagram
We hebben ook een eigen Dutchweek Outdoor Instagram account! Neem dus snel een kijkje en volg ons op Insta. Zo ben je als eerste op de hoogte over de laatste programma updates!
https://www.facebook.com/Dutchweek.nl
https://www.instagram.com/dutchweekoutdoor/
https://dutchweek.nl/dutchweek-outdoor/
Email
https://www.youtube.com/channel/UC_PIOk-MeRrpQ1OH8demaUQ
https://www.linkedin.com/company/1164258/admin/
Copyright © 2021 Dutchweek BV, All rights reserved.
Je hebt je geregistreerd via Dutchweek.nl voor deze nieuwsbrief.
We zullen je af en toe op de hoogte houden van ontwikkelingen en speciale acties omtrent Dutchweek.nl

Our webaddress is:
http://dutchweek.nl

Our e-mailadress is:
info@dutchweek.nl

Kortekade 58A
3062 GT, Rotterdam
Netherlands

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.