De huid rondom je ogen geeft je extra uitstraling als je lacht, maar ze vraagt daarom ook je volledige aandacht voor extra ‘onderhoud en weerbaarheid’.

Geef extra glans en energie aan de tere huid rondom je ogen door de juiste oogproduct te gebruiken. Welk probleem wil je aanpakken? Rimpels, wallen of juist donkere kringen? 

Wat te doen bij rimpels bij de ogen:

Rimpeltjes rondom de ogen zijn leeftijd gebonden en hoe eerder je dan ook met een oogcrème begint, hoe meer resultaat je uiteindelijk bereikt. Het is een ‘waardevaste’ investering voor later. Dat betekent dat je vanaf 20 jaar al een anti-aging oogcrème kan gebruiken. Voor het beste resultaat raden we aan om ’s morgens én ’s avonds je oogcrème aan te brengen.

Zoals de Pascaud Eye Care Cream, waar je nu GRATIS de Pascaud Lip Control bij krijgt.

Wat te doen bij wallen onder de ogen:

Vochtopeenhopingen ontstaan door vermoeidheid, stress en onregelmatigheid: weinig slaap en lange werkdagen. In deze situatie moet het oogproduct voor het beste resultaat én vochtafdrijvend werken én tegelijkertijd de verslapte huid rondom de ogen weer aanspannen door specifieke vochtafdrijvende en anti-aging werkstoffen.

Zoals de Pascaud Eye Boost Gel, waar je nu GRATIS de Pascaud Lip Control bij krijgt.

Extra tip: Het helpt ook om voldoende te drinken (1,5 tot 2 liter water per dag) en zuinig te zijn met zout)

Wil je én aan de rimpels én aan de wallen werken, gebruik dan de eerst de Pascaud Eye Boost Gel en daar overheen de Pascaud Eye Care Cream.

Je huidleeftijd rondom de ogen is met een aantal jaren ‘weer terug in de tijd’ en laat je weer stralen!

Sralende groeten!
Lillian Nelissen

Puur Huid
040 - 281 04 04

PS: Heb jij al een afspraak gemaakt voor onze La Colline VIP dagen? Er zijn nog een paar plaatsen. Maak nu een afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deze mail is verzonden via Enormail aan newsletter@newslettercollector.com, geen jongere huid? Uitschrijven