Klik hier voor de online versie van deze mail.
Header Koningsblauw Procedure

Bereik 

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform waarmee ca. 350.000 hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders worden bereikt.

Binnenlands Bestuur bestaat uit een tweewekelijks magazine, website, nieuwsbrieven, mobiele website, app, vacatures, boeken, opleidingen en events. Binnenlands Bestuur is ook actief op social media.

Verschijningsdatum 

Op 23 juni 2017 verschijnt de Binnenlands Bestuur special ICT.

Aanleverdatum 

De uiterste aanleverdatum advertentiemateriaal is
19 juni 2017 tot 15:00 uur.

Contact 

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur?

Media Advies
Marcel van der Meer
T: 020 - 573 3628
E: mvdmeer@binnenlandsbestuur.nl

Jan-Willem Hulst
M: 06 - 226 636 74 
E: jhulst@binnenlandsbestuur.nl  

Traffic 
Gerda Bruggeman/Annet van Vliet
T: 020 - 573 3634
E: sales@binnenlandsbestuur.nl 

Thema: Wat te doen met al die data?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt geteld, gemeten en geregistreerd. Aan data ontbreekt het niet. De vraag is meer hoe ze als gemeente of provincie te interpreteren en te gebruiken voor bijvoorbeeld het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

In de special ICT belicht Binnenlands Bestuur de mogelijkheden om als overheidsorganisatie tot data-gedreven beleid te komen. Maar ook welke verdere stappen nog nodig zijn om onze digitale verzameldrift in banen te leiden. Het kan altijd beter en slimmer.

  1. Onderzoek Binnenlands Bestuur: hoe digitaal zijn gemeenten eigenlijk?
  2. Wat gebeurt er achter de schermen in de Smart City Labs aan maatschappelijke innovatie?
  3. Slimme toepassingen van data-gedreven beleid in de praktijk
  4. Van wie zijn die verzamelde data eigenlijk? De noodzaak voor internationale cyberwet- en -regelgeving groeit.

Heeft u interesse om te adverteren en bent u nieuwsgierig naar de advertentietarieven? Neem dan contact op met de afdeling sales; telefoon 020-57 33 634 of email sales@binnenlandsbestuur.nl.

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

De special verschijnt op vrijdag 23 juni 2017. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 19 juni 2017 11.00 uur. Meer informatie: http://bit.ly/specialict2017

 

 
 

Congres Smart Cities 2.0

Tijdens het congres ‘Smart Cities 2.0: van data naar beleid’ zullen deskundige sprekers u antwoord geven op vragen zoals "Welke data heeft u nodig om van uw gemeente een ‘Smart City’ te maken?" Ook krijgt u een beeld van wat verschillende gemeenten al bieden.

Dit congres biedt een uitgelezen kans om overheid en bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen om te zien hoe zij samen kunnen werken aan de ontwikkeling van Smart Cities. Klik hier voor programma en aanmelden.

 
 
Privacy statement  |   Disclaimer  |   Algemene voorwaarden
Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door: Ematters | Realtime Marketing en Tripolis Solutions.