Wat wilt u laten groeien?

4 jaren geleden


Text only:

Triodos Bank laat zien wat er met uw geld gebeurt. Deze nieuwsbrief verschijnt daarom acht keer per jaar. Lees hier de online versie


Groei
Vrede
Over Triodos
Zeist, 7 augustus 2014
Wat wilt u laten groeien?
Groeien we wel genoeg? En moeten we wel groeien? Dat klinkt ingewikkeld, maar het is eigenlijk heel simpel. Alles wat je aandacht geeft, groeit. En dat maakt groei tot veel meer dan een abstract cijfer.
We maakten een film om te laten zien dat je ook anders naar groei kan kijken. En dan zie je dat Nederland groeit als nooit tevoren.
Bekijk de film
Klimmen met korting
Actie en avontuur midden in de natuur. Bij Fun Forest klim je van boomtop naar boomtop. Deze maand ontvangt u als klant van Triodos Bank 20% korting op een toegangskaartje voor Fun Forest.
Ga naar de actie
Bruggen van vrede

"Triodos Bank wil bijdragen aan initiatieven die evenwicht en verbinding in de samenleving versterken. Geld heeft veranderkracht. Wij willen die kracht benutten", zegt Ted van den Bergh, directeur Triodos Foundation.


Lees ons dossier over vrede
Hart-Hoofddag 2014
Zaterdag 28 juni organiseerde Triodos Bank de Hart-Hoofddag. Tijdens deze dag kon u door Triodos Bank gefinancierde ondernemers en medewerkers van de bank ontmoeten. Ongeveer 2000 klanten zagen met eigen ogen wat er met hun geld gebeurt.
Bekijk de foto-impressie
iDEAL betalen

Overal en en op elk moment mobiel uw bankzaken regelen? Met de Mobiel Bankieren app van Triodos Bank kunt u nu heel gemakkelijk en veilig via iDEAL betalen.


Ook handig: met onze app ziet u direct welke duurzame ondernemers u bij u in de buurt kunt vinden.
Naar Mobiel Bankieren
Contact
Triodos Bank NV
T. 030 693 65 11
E info@triodos.nl
I www.triodos.nl
Ga naar
Over Triodos Bank
Gegevens wijzigingen
Mijn Geld Gaat Goed
Actuele rentetarieven
Volg ons
>  Privacy       >  Disclaimer       >  Afmelden

Triodos.nl

Categorieën: Financieel
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019