WIN een unicorn eiland!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
| Klik hier voor de online versie
home games spellen folder
Op Zomeravontuur bij Intertoys!
Intertoys heeft alles wat je nodig hebt om op zomeravontuur te gaan! Het is lekker weer dus ga naar buiten en word kleddernat! Alles kan, van watergevechten tot zwemfeestjes in je zwembad, urenlang dobberen op je opblaaseenhoorn of juist lekker kliederen met je watertafel- of baan. Bij Intertoys hebben we het allemaal. Kijk snel voor nog meer buitenspeelgoed!
Naar buitenspeelgoed »
Familiezwembad voor slechts 19.99
Koel heerlijk af met je vriendjes, of met je hele familie, in dit grote zwembad. Door zijn grootte, hij is wel ruim 3 meter lang, kun je echt lekker zwemmen in je eigen achtertuin!
Naar zwembaden »
Lekker kledderen aan de watertafel
Aan de watertafel kun je urenlang kledderen met water: laat je bootjes varen, verplaats water met een waterrad, en misschien zijn er zelfs wel piraten van de partij?
Naar watertafels »
Lekker lang dobberen
Steel de show aan het zwembad of het strand en dobber urenlang op je opblaasbare flamingo band of op je pauw luchtbed. Bekijk snel onze andere gave opblaasfiguren om uren op te dobberen!
Bekijk alles »
WIN een unicorn eiland!
Wil jij deze zomer ook dobberen op deze supergrote unicorn? Print dan snel de kleurplaat, lever hem in bij jouw Intertoys winkel en maak kans op 1 van de 10 supergrote Unicorn eilanden!
Naar de winactie »
20% korting op alle waterpistolen
Organiseer een spetterend watergevecht met je vrienden, en schiet ze allemaal kleddernat! En nu geldt 20% korting op alle waterpistolen, dus ook op supersoakers. Zeker weten dat jij wint!
Bekijk alles »
Spetteren met waterbanen
Lekker spelen met water terwijl je ontdekt hoe je water kunt pompen en hoe sluizen werken. Stuur je bootjes door de kanalen en takel met de kraan vrachtladingen aan wal.
Bekijk waterbanen »
Om de nieuwsbrief beter te laten aansluiten op jouw interesses, willen we je vragen om je voorkeur(en) door te geven. Kies hieronder een van de groepen, als je wilt kun je daarna ook meerdere groepen kiezen.
Jouw gegevens
newsletter@newslettercollector.com
»  Gegevens wijzigen
»  Afmelden voor de nieuwsbrief
Wil je ons volgen?
Veilig direct of achteraf betalen
Veilig winkelen
Klantenservice | Disclaimer
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden
*Producten van externe verkooppartners zijn uitgesloten van deze promotie.