Waterspektakels voor op uw bucketlist!
Watervallen blijven indrukwekkende natuurverschijnselen. Van imposante watergordijnen tot kabbelende beekjes, het blijft fascineren. De meest bekende waterval is misschien wel Niagara Falls; de natuurlijke grens Canada en Amerika. Maar wist u dat in Mauritius een heuse onderwaterval te bewonderen is? Voor deze nieuwsbrief maakten wij een selectie van andere bekende en minder bekende watervallen die ook stuk voor stuk een plek op uw bucketlist verdienen.
 
Overdonderd door water(spektakels) in Canada
In het uitgestrekte Jasper National Park kunt u op het water heerlijk genieten van de serene rust. Maar in datzelfde stukje natuur wordt u ook verrast door het donderende geraas van diverse watervallen. In Canada raakt u overdonderd van de vele watervallen in allerlei soorten en maten. De bijzondere vorm van Sunwapta Falls en de schilderachtige ligging van Athabasca Falls (grote foto) zorgen voor hun plek in onze lijst!
Beleef het in Canada
Blog: de mooiste watervallen in Noorwegen
Het Geirangerfjord in Noorwegen is adembenemend mooi en op zich al een bezoek waard. Bezoek ook zeker de fotogenieke Seven Sisters Waterval. Het is niet de grootste waterval, maar met de 300 meter hoge waterstroom zeker imposant om te zien vanaf het water. Lees alles over de mooiste watervallen in de blog van onze reisspecialist Ilona!
Lees mijn blog
Een natuurlijk wereldwonder in Argentinië 
Een van de zeven natuurlijke wereldwonderen is Foz do Iguazu. En niet voor niets staat deze gigant van een waterval in dat lijstje en daarom kan het ook niet ontbreken in onze lijst. De immense watermassa die in de 'Duivelsmond' de diepte in raast in werkelijk onvoorstelbaar. Maak de ervaring compleet en loop over het pad naar de beroemde Duivelsmond. Liever de waterval vanaf het water, de Braziliaanse kant of vanuit een helikopter bekijken? Dat kan ook! 
Ontdek Argenitinië
Nieuw-Zeeland; vol natuurwonderen
Het komt voor u vast niet als een verrassing dat Nieuw-Zeeland vol natuurwonderen zit. Nergens vindt u zo'n gevarieerde natuur als in kiwiland. Gletsjers, vulkanisch gebied, besneeuwde bergtoppen, tropisch regenwoud en jawel, het land is van noord tot zuid ook rijk aan mooie watervallen. De bekendste? Huka Falls! Deze turquoise kleurige waterval is zo krachtig, dit is echt natuurgeweld ten top! Onze tip? Ga vroeg in de ochtend, dat geeft prachtige plaatjes!
Ervaar het zelf
Kunnen wij u helpen?
Wilt u een waterval van uw bucketlist afstrepen? Ik help u graag bij het maken van de keuze en het uitstippelen van de reis eromheen! Of wilt u meer weten over onze flexibele voorwaarden? Bel of mail ons, of vraag uw reisvoorstel op maat aan. We delen graag onze tips.
Boek met een gerust gevoel
Wilt u een mooie reis maken, maar heeft u ook vragen over hoe dat gaat in deze tijd en wat u van ons kunt verwachten? Dat begrijpen we heel goed. Daarom laten we u graag zien hoe wij werken, welke flexibele voorwaarden wij bieden (bijvoorbeeld met omboeken of recht op restitutie) en wat wij doen in het geval de situatie op uw bestemming wijzigt. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Lees er meer over

Aangesloten bij:
Email
Facebook
Instagram
Vimeo
Copyright © 2023 Tenzing Travel

afmelden