Bekijk deze mail in je bowser

Wij gaan bouwen!

Goed nieuws!


Samen met Ooms Bouw en de Gemeente Schagen heeft ZeemanVastgoed besloten dat er gebouwd gaat worden.
Ondanks het feit dat er nog geen 70% is verkocht, hebben de partijen er alle vertrouwen in dat bouwen de verkoop ten goede gaat komen. Wel is er besloten om dit plan in fases in verkoop te brengen zodat er beter kan worden ingespeeld op de vraag van de huidige markt. 

Dat houdt in dat er allereerst gestart gaat worden met de verkoop en bouw van de 8  kwadrantwoningen bwnrs.: 88 t/m 95, alle  patiowoningen, de vrijstaande woning en de appartementen.
Verwachte start bouw zal zelfs aan het eind van dit jaar al zijn!

Voor de overige woningen is de verkoop dus voorlopig uitgesteld. In samenspraak met de gemeente zal later gekeken worden naar een passende invulling hiervoor. Uiteraard zullen wij je daar te zijner tijd verder over informeren. 

Nog meer goed nieuws!

Door het verlagen van de grondquote door de gemeente Schagen,
vallen de kwadrantwoningen nu in de zogenaamde categorie middelduur. Hierdoor kan de gemiddelde prijs van deze woningen omlaag en dat is fijn.
De overige woningen blijven in prijs gelijk. Klik hier voor de prijslijst.

Voor de appartementen in gebouw Munt geldt wel nog dat er een wijziging heeft plaatsgevonden met betrekking tot het parkeren. In de nieuwe situatie heeft elk appartement een eigen plek op de parkeerplaats. Dit kent verder geen prijsconsequenties. 

Heb jij interesse in een van deze woningen? Schrijf je in!

  • Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je een ontvangstbevestiging, dat je gegevens op de lijst zijn geplaatst.
  • Indien de woning van jouw voorkeur nog beschikbaar is, word je telefonisch benaderd. Is de woning onder optie, dan komen je gegevens automatisch op de reservelijst.
  • Let op dat er voor deze woningen een zelfbewoningsplicht geldt. “De inschrijver verplicht zich, bij acceptatie van de toegewezen woning, deze uitsluitend te zullen gebruiken om die zelf te bewonen en die niet binnen de periode ingaande op het moment van aankoop tot en met drie jaar na voltooiing van de woning, aan derden te zullen doorverkopen c.q. te verhuren, zulks onder verbeurte van een boete van 15% van de betaalde koopsom (vrij op naam prijs) behoudens ontheffing van de gemeente Schagen”

Alle informatie vind je terug op de website of bel met Zeeman Makelaars (0229-244688) of Van de Ridder Makelaars (0226-315341) wij staan je graag te woord!

Van de Ridder Makelaars is gedurende de zomerperiode gewoon bereikbaar!

Succes en wie weet tot ziens.
Team Landsheer
           
 

Je hebt je opgegeven voor de Zeeman Makelaars Nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kan je je (onder aan de nieuwsbrief) uitschrijven.

Ons adres is:
Zeeman Makelaars
Nieuwe Steen 5
Hoorn, Noord Holland 1625 HV
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Copyright © 2023 Zeeman Makelaars, All rights reserved.