Hotel moet ontruimd na huurachterstand
| ‘We gaan gewoon een uurtje eerder open’ | | |
| (advertorial) | Nieuw: de HENRI winterkaart | Minder handelingen, meer tijd en een beter rendement in de keuken dankzij Henri’s ruime assortiment convenience. Voedselveilig en hoog van kwaliteit. Henri is de kok voor de chef! Nieuwsgierig naar het complete winterassortiment? | |
|
| (advertorial) | Terras overkappen = meer klanten en omzet | Weer of geen weer, met een #horecaoverkapping zijn er altijd gasten op uw terras. Dankzij de glazen schuifwand wind- en waterdicht. In ieder formaat verkrijgbaar dus voor terrassen groot én klein. En als support aan de horeca krijgt u nu een terrasverwarmer cadeau! | |
|
| Cateraar Bas Romein schrijft coronafrustratie van zich af | Een paar weken maar dacht hij ermee door te gaan. Inmiddels schreef Bas Romein al bijna 200 blogs. Na de lockdown half maart, iedere dag eentje. Over zijn ervaringen als cateraar in coronatijd. | |
|
| 8 lessen van thee-expert Kiona Malinka | Liesbeth Sleijster werd ooit derde op het WK-barista, met haar koffiekennis zit het wel goed. Maar de wereld van thee kent nog veel geheimen voor haar. Ze legt haar vragen voor aan thee-expert Kiona Malinka. | |
|
| Barclay, Rotterdam: ‘De bodem is wel bereikt’ | Hoe gaan horecaondernemers om met het coronavirus en de coronamaatregelen van de overheid. André Nielsen van Brasserie Barclay in Rotterdam: 'Ze hebben ons in de zomer bijna laten doodbloeden.' | |
|
| ‘Coronamaatregelen zorgen voor selectieve consument’ | Door de coronamaatregelen worden de keuzes van consumenten steeds bewuster. Ze trekken de pinpas minder snel, ze zitten liever op het terras dan binnen en zijn selectief in de vraag met wie en waar breng ik mijn tijd door. | |
|
| Coronamaatregelen: om 22 uur dicht en max 30 gasten | De horeca moet de komende drie weken om 22 uur sluiten en mag maximaal 30 gasten binnen ontvangen. De inloop sluit om 21 uur. | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|