De ALV wordt uitgesteldBekijk de webversie
Naar de website van Blue Hawks
Nieuwsbrief januari 2021
Afbeelding
Een gelukkig nieuwjaar wensen was nog nooit zo welkom als dit jaar. Want wat smachten we allemaal naar een beter jaar dan 2020. Misschien wel op persoonlijk vlak, maar zeker ook op sportief gebied. Het is tijd dat we weer het veld op mogen. En onszelf gaan herontdekken.
Lees het voorwoord
De Algemene Ledenvergadering komt er aan
De ALV komt er aan
We starten elk jaar met een Algemene Ledenvergadering. Om terug te kijken naar vorig jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. We willen jullie daarvoor graag in de kantine ontvangen. Daarom hebben we besloten de ALV nog iets uit te stellen.
Lees meer over de ALV
Dit is onze nieuwe sponsor
Dit is onze nieuwe sponsor
We zijn het nieuwe jaar goed gestart. We hebben namelijk meteen een nieuwe sponsor mogen verwelkomen. Dat is Jansen Installaties. Ze hebben sinds vorige week een doek op ons hek van het honkbalveld. Heb jij het doek al zien hangen?
Nieuwe sponsor
Zaaltrainingen nog even uitgesteld
Zaaltrainingen nog even uitgesteld
De zalen zijn gehuurd. En onze teams zijn er klaar voor. Maar op de start van de zaaltrainingen moeten we helaas nog even wachten. Door de coronaregels van het kabinet mogen we op dit moment nog niet naar binnen om te honkballen of softballen .
Start zaaltrainingen
Volg deze lockdown een scorecursus
Volg deze lockdown een scorecursus
Deze lockdown kun jij voor slechts € 2,50 de Scorer 1 cursus van de KNBSB volgen. Dat doe je online en wanneer jij er tijd voor hebt. De cursus wordt afgesloten met een toets per mail. Als je de toets goed doet, ontvang je een certificaat.
Geef je nu op
Mooie opbrengst Grote Clubactie
Bekijk de opbrengst
Voor onze deelname aan de Grote Clubactie hebben we vorige maand een cheque ontvangen ter waarde van € 308,40. Dit najaar hebben we samen maar liefst 130 loten gekocht. We zijn ontzettend blij met alle hulp die we op deze manier hebben gekregen.
Bekijk de opbrengst
Naar de website van Blue Hawks
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld. Of omdat je lid bent (geweest) van Blue Hawks. Kijk voor meer informatie op www.bluehawks.nl.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u info@bluehawks.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing