..maar kijken gelijk ook weer vooruit!

Webversie | Contact | +31 (0)547 284 477

Oad Homepage

BEDRIJFSREIZEN     JUBILEUMREIZEN     INCENTIVES     SPECIAL EVENTS

Oad Homepage

De wintermaanden komen ten einde en zo sluiten we ook de laatste groepsreizen af van dit winterseizoen.

Voor verschillende bestemmingen naar o.a. Lissabon, Brugge, Bretagne en Amsterdam hebben wij de afgelopen weken mooie reizen mogen organiseren. Ook dé wintersportbestemming bij uitstek, Oostenrijk, is favoriet bij onze vaste langlauf- en wandelgroepen welke jaarlijks terugkomen. Eerder deze week is een groep teruggekeerd uit Noorwegen, waar ze genoten hebben van een 4-daagse klantenbinding trip met hun bedrijf.

Noorwegen is een prachtige bestemming voor een groepsreis in de winter. Zo kunt u met een sneeuwscooter door het besneeuwde landschap reizen, een (sneeuwschoen)wandeling maken of een heuse huskytocht. IJsvissen en uiteraard ook skiën of snowboarden behoren tot de mogelijkheden. Er is genoeg keuze voor zowel de geoefende wintersporter als beginners. Een sportieve groepsreis leent zich ook goed voor teambuilding en verbinding. Benieuwd naar onze winterreis ideeën voor uw groep? Wij horen graag van u.

Ondertussen komt de lente eraan! Wij kunnen niet wachten op het mooie lenteweer. Een goede periode om eens na te denken welke (reis)plannen u heeft voor dit jaar. Het klinkt nog ver weg en met het voorjaar in het vizier denkt u er ook vast niet aan, maar als u het komende kerstseizoen graag een groepsreis naar de kerstmarkten in Duitsland of België wil organiseren dan is dit dé periode om alvast plannen te smeden.

Hotels beginnen namelijk al vroeg vol te raken dus om beschikbaarheid te garanderen helpen wij u graag door alvast mee te denken voor een leuke kerstreis voor uw groep. 

U bent vast bekend met de traditionele kerstmarkten in Duitse steden als Düsseldorf, Münster, Keulen, Essen en Oberhausen. Maar ook Gent, Brugge of Lille zijn leuke steden om in de kerstperiode te bezoeken. Zo is de kerstmarkt van Gent onderdeel van de Gentse Winterfeesten. De magie van kerst is ook dichterbij huis te vinden; de kerstmarkten van Valkenburg en Maastricht zijn een bezoek meer dan waard!

Met plezier stellen wij een arrangement op maat voor uw gezelschap samen. U kunt op de kerstmarkt rondstruinen langs alle kraampjes, genieten van de kerstsfeer en natuurlijk mag een glaasje glühwein niet ontbreken. Wilt u dit jaar samen met uw collega’s, personeelsleden of vereniging de decembermaand goed beginnen en op een gezellige manier in de kerstsferen komen? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar de reiservaringen van anderen? 

Inspiratie opdoen? Klik hier

Uiteraard zijn wij zowel telefonisch als per mail beschikbaar als u samen met ons wilt sparren. Met veel plezier staan wij voor u klaar en werken wij een offerte voor u uit. Bel ons op 0547 – 284477 of mail ons via groepsreizen@oad.nl.

Oad Groepsreizen


Organiseert u een reis voor uw bedrijf, vereniging, familie of heeft u jubileum te vieren? Met onze jarenlange ervaring en inspirerende ideeën helpen wij u een onvergetelijke reis op maat samen te stellen.

Reiscategorieën


→ Bedrijfs- en personeelsreizen
→ Jubileumreizen

→ Incentive reizen

→ Disneyland Paris voor groepen

→ Groepsreizen en excursiereizen
→ Special Events reizen


Wij zijn u graag van dienst!

Oad Touroperating B.V.

Vonderweg 44

7468 DC Enter Nederland

Wij zijn bereikbaar op

groepsreizen@oad.nl
+31 (0)547 284 477


Of bezoek onze website

oadgroepsreizenopmaat.nl

Prijswijzigingen of tekstfouten voorbehouden.

Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze of andere nieuwsbrieven van ons niet meer ontvangen?
Uitschrijven