Webinars gepland lezer en vakantie tips!

1 jaar geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Ook jij zal vast wel eens googelen om iets op te zoeken. Maar... is de informatie up-to-date, en erger nog, is het geen onzin? We helpen je graag daarbij! Uiteraard met de informatie op onze sites en social media, maar ook geven we de komende maanden we weer een reeks gratis webinars waar je je vragen kunt stellen. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden: https://www.allergieplatform.nl/agenda/

Superleuk als je erbij kunt zijn!

Vakantie tips delen?

Op vakantie met een allergie. Wat zijn we allemaal weer blij dat het zonnetje zich laat zien. Heb jij je vakantie al geboekt? Of ben je wellicht terughoudend omdat je niet helemaal weet hoe je dat met jouw allergie het beste kunt aanpakken? Natuurlijk ga je op vakantie om te ontspannen, daarom hebben wij onze vakantietips voor jou im een artikel verwerkt.

We zijn erg beniewd naar tips van jou, dus laat gerust een reactie achter met je beste tip! 

Vakantie tips Sulfiet intolerantie: Look out?

Nep nieuws... we lopen er allemaal tegenaan. Ook op het gebied van allergie en intoleranties. Zo is er veel onduidelijkheid of knoflook, ui en sjalotten gebruikt mogen worden bij een sulfiet arm dieet. 

Natuurlijk is ieder mens anders en kan het best zijn dat je reacties hebt op producten die 'buiten de boot vallen' en niet behoren tot de sulfieten. Lees er meer over op onze site. 

Hoe zit het nu? Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP arm dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019