22 maart 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Bever: 'Het toekomstige retailmodel is circulair'
[Interview] Outdoorspecialist Bever is een nieuwe weg in geslagen. Daarbij laat het bedrijf zich niet meer leiden door trends in de markt, maar gaat het uit van zijn eigen kracht. Ver van de platgetreden paden. Ceo Albert Scholte vertelt over zijn visie, over circulaire bedrijfsmodellen en conversieoptimalisatie met een ethische lens.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Belgische e-commerce cijfers leggen vooral pijnpunten bloot
[Nieuws] Jaarcijfers van de Belgische e-commerce markt tonen aan dat webshops de grip op de Belgische klant dreigen te verliezen. ‘Door de ondervertegenwoordiging op marktplaatsen lopen Belgische handelaars inkomsten mis.’
twitter facebook linkedin
lees verder
Orderfulfilment: Opschalen voor succes
[Advertorial] Het mooie van e-commerce is dat je je als merk een enorm bereik hebt. In deze tijd van globalisatie kunnen jouw klanten immers overal zitten. Maar er is wel iets meer voor nodig om jouw producten ook in alle hoeken van uw land of zelfs de wereld te krijgen. Mogelijk handel je B2C-orders nu zelf af, maar kun je ook opschalen wanneer jouw klantenbestand groeit? En wanneer trouwe klanten naar een ander land verhuizen en nog steeds bij je willen kopen, kun je hen dan ook helpen?
image
image
Nederlandse consumenten shoppen aanzienlijk meer bij Chinese webshops
[Nieuws] Chinese webshops waren het afgelopen jaar flink in trek bij Nederlandse consumenten. Zij gaven in totaal 265 miljoen euro uit aan Chinese shops. Het aandeel crossborder-bestedingen nam daardoor toe van 5 naar 7 procent.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Onderzoek: kansen voor pakketvervoer in passagierstreinen
[Nieuws] In bepaalde situaties kunnen passagierstreinen in Nederland worden ingezet om goederen zoals e-commerce pakketjes te vervoeren.
twitter facebook linkedin
lees verder
Retail Media day: nu 80 euro korting
[Advertorial] Als je nu een ticket koopt voor Retail Media Day op dinsdag 28 mei, weet je niet alleen zeker dat je erbij bent, maar ook dat je 80 euro korting krijgt. Retailmedia zijn een revolutionaire ontwikkeling die elke marketeer, adverteerder en mediastrateeg raakt! Alles wat jullie willen weten over retailmedia wordt in 1 dag samengevat door sprekers van onder meer Albert Heijn, Basic-Fit, A.S. Watson en bol. Ook Top Retail Expert 2024, Ian Scott staat bij ons op het podium. Koop nu je ticket met 100 euro korting!
image
image
Trunkrs sorteert voor op groei en verhuist naar Woerden
[Nieuws] Bezorgdienst Trunkrs verhuist naar een nieuw pand in Woerden dat niet zozeer groter is, maar waar wel efficiënter vanuit bezorgd kan worden. Het bedrijf sorteert zo voor op een verwachte groei van 50 procent dit jaar.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Het redesign van … De Online Drogist
[Interview] E-commerceorganisaties vertellen over hun nieuwe websitedesign. Wat is er veranderd, vergeleken met de oude site? Wat zijn de verwachtingen? Was het geplande budget toereikend? En welke lessen heeft het opgeleverd? Voor deze refresh sprak Twinkle met Arno Engberts, sales director van De Online Drogist.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom naar NIMA Marketing Day
[Advertorial] En ontdek de Toekomst van Marketing. MarketingTribune en NIMA organiseren dit jaar de achtste editie van het marketingfestival van Nederland. Een daar waar jij als marketeer zeker bij aanwezig moet zijn als je up de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van marketing. Als je nu een ticket koopt ben je er zeker weten bij en ontvang je ook nog eens 100 euro korting!
image
image
Massaclaim tegen LG vanwege te dure televisies
[Nieuws] Consumenten die tussen 2015 en 2019 in Nederland een LG-televisie kochten, hebben te veel betaald. De Zuid-Koreaanse fabrikant maakte verboden afspraken met webwinkels om televisies niet onder een bepaalde prijs te verkopen. De Nederlandse Stichting Consumenten Competition Claims neemt het nu op voor gedupeerde consumenten en heeft vandaag een massaclaim neergelegd bij LG in Amstelveen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Cor Molenaar: ‘Online en offline, ik doe een beetje van allebei'
[Interview] Cor Molenaar hield eind februari zijn afscheidsrede, na 25 jaar hoogleraarschap E-Marketing bij Rotterdam School of Management Erasmus University. En gaat hij nu op zijn lauweren rusten? ‘Nee joh, ik ben net voor twee dagen in de week begonnen bij Hogeschool InHolland.’
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Verzendkosten Wehkamp hebben effect: ‘Helft van de bestellingen wordt opgehaald’
[Nieuws] Sinds Wehkamp eind vorig jaar is begonnen met het vragen van verzendkosten voor levering aan huis, ziet het bedrijf een verschuiving in bezorging. Inmiddels wordt de helft van de bestellingen opgehaald bij DHL-punten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Getir gaat opnieuw voor overname Flink’
[Nieuws] Flitsbezorger Getir staat op het punt om concurrent Flink over te nemen voor een flink bedrag. Getir blijkt echter niet de enige kaper op de kust te zijn. Volgens Duitse media zouden Just Eat en Uber ook interesse hebben.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.