12 april 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Jesse Keizer (Wovar) ‘Als ik niet verzekerd was, dan was ik nu keihard failliet’
[Interview] Het e-commercelandschap is veranderlijk. Dat is elk jaar terug te zien in de Twinkle100. Ook in de laatste editie staan weer enkele nieuwe organisaties. In Twinkle lichten we opvallende nieuwkomers in de lijst uit en deze keer spreken we met Jesse Keizer, eigenaar van ijzerwarenshop Wovar.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Waarom Tinka stopt met gespreid betalen
[Nieuws] Klanten van Tinka en Wehkamp zullen het nieuws ongetwijfeld hebben meegekregen. De kredietdienst stopt met de populaire betaalmethode gespreid betalen. Reden: het levert te weinig op.
twitter facebook linkedin
lees verder
Orderfulfilment: Opschalen voor succes
[Advertorial] Het mooie van e-commerce is dat je je als merk een enorm bereik hebt. In deze tijd van globalisatie kunnen jouw klanten immers overal zitten. Maar er is wel iets meer voor nodig om jouw producten ook in alle hoeken van uw land of zelfs de wereld te krijgen. Mogelijk handel je B2C-orders nu zelf af, maar kun je ook opschalen wanneer jouw klantenbestand groeit? En wanneer trouwe klanten naar een ander land verhuizen en nog steeds bij je willen kopen, kun je hen dan ook helpen?
image
image
Aantal webwinkels in tien jaar tijd ruim verdriedubbeld
[Nieuws] In de afgelopen tien jaar is het aantal webwinkels in Nederland met ruim 252 procent gestegen. Er zijn momenteel ruim 101.000 webwinkels actief.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nieuw in de Markt: Romp & Roll
[Interview] Romp & Roll is een nieuw d2c-merk rompers, duurzaam gemaakt in Portugal.
twitter facebook linkedin
lees verder
Rico Bakker opent NIMA Marketing Day
[Advertorial] Met trots kondigen we de eerste keynotespreker van NIMA Marketing Day aan. Rico Bakker opent het event op donderdag 13 juni, waardoor je de dag gegarandeerd op een energieke, inspirerende, grappige en vooral herkenbare wijze begint. Rico is podcastmaker, spreker en auteur. Hij neemt je mee in 'de kracht van een slecht idee' en laat je zien hoe je creatiever en wendbaarder om kunt gaan met vraagstukken (binnen je eigen organisatie en werkpraktijk). Een sessie die je niet wil missen! Ik ben erbij! Koop nu je ticket en ontvang 75 euro korting.
image
image
Esprit ook over de kop in België
[Nieuws] Kledingmerk Esprit heeft faillissement in België aangevraagd. Het merk had daar 15 winkels en een webshop. De 148 werknemers verliezen hun baan.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Plus anticipeert met nieuw platform op toenemende vraag naar omnichannel
[Nieuws] Supermarkt Plus heeft een nieuwe e-commerce platform in gebruik genomen. Die moet volgens het bedrijf zorgen voor meer flexibiliteit, nieuwe functionaliteiten en is daarnaast stabieler.
twitter facebook linkedin
lees verder
Retailmedia: Van buzz naar begrip
[Advertorial] De term retailmedia is niet langer meer emerging en heeft vaak nog het label 'buzzword' binnen organisaties. Abovo Maxlead vindt het hoog tijd om de perceptie om te buigen van buzzword naar begrip en retailmedia op de juiste manier te laten landen in zowel de strategie als middelenmix. Waarom? Dat hoor je in de keynotesessie van Dave Nannings op dinsdag 28 mei!
image
image
Blokker: ‘Verkoop waarschijnlijk niet nodig’
[Nieuws] Huishoudketen Blokker gaat naar alle waarschijnlijkheid toch niet naar een andere eigenaar. Topman Ynse Stapert van moederbedrijf Mirage Retail Group verwacht dat het gaat lukken om de herfinanciering rond te krijgen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Intertoys wil verder bouwen met nieuwe financiering
[Nieuws] Speelgoedketen Intertoys heeft een goed jaar achter de rug en wil die lijn doorzetten middels een nieuwe lening bij de Rabobank. Daarmee kan het businessplan de komende jaren ‘ruimschoots’ worden gefinancierd.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Opvallend: Dekbed-Discounter stapt in lease auto’s
[Nieuws] Je zou het niet zo snel verwachten bij en aanbieder van hoofdkussens, moltons en dekbedden, maar klanten kunnen sinds kort bij Dekbed-Discounter ook terecht om een Mini te leasen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Kaufland’s marktplaats naar Polen en Oostenrijk
[Nieuws] De internationale marktplaats van supermarktketen Kaufland breidt verder uit. Deze zomer gaat de marktplaats naar Polen en Oostenrijk.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Thuiswinkel.org lanceert duurzaamheidscertificering voor e-commerce
[Nieuws] Thuiswinkel.org heeft vandaag een duurzaamheidscertificering gelanceerd waarmee het webshops wil stimuleren, aanjagen en handvatten geven om duurzamer te worden op alle vlakken van de bedrijfsvoering
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.