WEEKOVERZICHT: Singles Day, Travelbird, Nepshops, bpost, Amazon, Intergamma, bol.com, Zara, Selma Postma, Bynco,

6 maanden geleden


Text only:

Faillissement voor Travelbird |
ACM waarschuwt opnieuw voor online nepshops
9 november 2018

Online versie
Hoe Singles Day ook een Nederlandse uitverkoopdag wordt


[Nieuws]
Singles Day, de uit China overgewaaide tegenhanger van Valentijnsdag, groeit in populariteit in Nederland. Veel webwinkeliers komen (in de aanloop naar) zondag met speciale aanbiedingen.
Faillissement voor Travelbird


[Nieuws]
Reisaanbieder Travelbird is failliet. Het verzoek tot uitstel van betaling, dat het bedrijf vorige week woensdag indiende, is omgezet in een definitief faillissement.
Wint jouw (web)winkel een prijs?

[Advertorial]
Schrijf je in voor de Shopping Awards, de meest prestigieuze award voor (web)winkels! Door mee te doen, maak je niet alleen kans op een mooie prijs, maar krijg je ook inzicht in de waardering van consumenten en vakgenoten voor jouw (web)winkel. Win je een award, dan zet je je organisatie volop in de schijnwerpers! Weten voor welke award je in aanmerking komt? Doorloop de keuzehulp!
Keuzehulp


ACM waarschuwt opnieuw voor online nepshops


[Nieuws]
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) start vandaag een nieuwe campagne om consumenten te waarschuwen voor nepshops die via sociale media te werk gaan.Events

Grand Prix Content Marketing | 22 november 2018


SponsorRing | 26 november 2018


Social Service Congres | 29 november 2018


Branded Content Event | 31 januari 2019
Coolblue en Schoenen Torfs doen bpost tijdelijk in de ban


[Nieuws]
De komende dagen bezorgt niet bpost, maar PostNL bestellingen van Belgische klanten die bij Coolblue hebben besteld. Dit vanwege een vijf dagen durende staking.Whitepapers
Vergelijk verschillende Digital Asset Management oplossingen en functies
Valkuilen bij uw loyalty strategie
Een visie op digitale transformatie binnen de financiële dienstverlening
Succesvol loyalty programma bij Hudson's Bay


Download gratis: 'DAM for the modern marketer'
[Advertorial]
Vraag je je weleens af: "Wat kan DAM voor mij betekenen?" Om die vraag te beantwoorden hebben we de 'use case' voor 10 verschillende marketingfuncties uitgeschreven. Kom erachter hoe je digitale content beter kunt produceren, beheren en delen. De sleutel is om het hele team op dezelfde gecentraliseerde tool te laten samenwerken, op hun eigen, unieke manier.

Een gids voor marketeers, door marketeers


‘Amazon zal voor bloedbad zorgen in Nederland’


[Nieuws]
Als Amazon echt gas gaat geven in Nederland, zal het bedrijf hier een 'bloedbad' creëren. 'Uiteindelijk wint Amazon bijna overal', aldus Tim van der Bilt van Maze-One.Vacatures
Powered by Exenzo
XSLTransform Error

XSLTransform: Root element missing.
Line: 3, column: 37
Context:


Magazine
ABONNEMENT

Intergamma omzeilt online marktplaatsen bij omnichannel-strategie


[Nieuws]
Acht op de tien klanten die veel gaat besteden in de winkel, oriënteren op de sites van Gamma en Karwei. 'Onze merken staan krachtig in de markt.'T-Mobile vertelt over een van hun belangrijkste maar onbekendste communities
[Advertorial]
Hoe kan Facebook Workplace ervoor zorgen dat vragen die bij webcare binnenkomen sneller beantwoordt worden? Deze interne community zorgt ervoor dat lijntjes korter zijn met andere afdelingen, contact met de winkels sneller gaat en dat iedereen ziet wat er speelt. Laat je tijdens het Social Service Congres inspireren door o.a. T-mobile, NS en Inshared.

Bestel tickets


Bol.com-verkopers goed voor 1,9 miljoen per dag


[Nieuws]
Verkooppartners van bol.com genereerden het afgelopen kwartaal dagelijks 1,88 miljoen euro omzet, blijkt uit de nieuwste kwartaalcijfers van Ahold Delhaize.
Zara lanceert wereldwijd online platform


[Nieuws]
Zara lanceert vandaag een wereldwijde webshop en voegt 106 nieuwe landen toe aan zijn afzetgebied: een verdriedubbeling van zijn e-commerce markten.
Last minute e-mail checklist voor Black Friday


[Tips]
Hoe haal je als retailer last minute nog het onderste uit de kan voor Black Friday? Een checklist voor je e-mail campagne als hulpmiddel.
Selma Postma nieuwe baas Peapod


[Nieuws]
Selma Postma, jarenlang general manager van Albert Heijn Online, heeft een nieuwe baan binnen Ahold Delhaize. Ze komt aan het roer bij Peopod.
Autoplatform Bynco wordt marktplaats


[Nieuws]
Autoverkoopplatform Bynco transformeert naar een marktplaats. Directeur Jeroen Veldman: 'Zo is voor hen e-commerce ineens heel bereikbaar geworden.'
Kopen, kopen, niet kijken


[Opinie]
Singles Day, Black Friday en Cyber Monday. Kun je als retailer nog besluiten niet aan te haken, of mis je dan de boot? Retailers geven hun mening.
Bol.com: 'Singles Day-succes dit jaar verdrievoudigd'


[Nieuws]
Bol.com verwacht tijdens Singles' Day, zondag aanstaande, driemaal zoveel te verkopen als tijdens de vorige editie, één van de drukste dagen van dat jaar.Contact
Colofon
Privacy Statement
Abonneren
Adverteren
Volg ons   
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Twinkle met dit e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen dan kun je hier je profiel aanpassen.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious.
Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019