1 december 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Uit de mode? Productreviews
[Onderzoek] Op de site van fashionretailer Zalando zijn momenteel geen productreviews meer te vinden. Volgens het platform zelf is dat omdat slechts 3 procent van de klanten een review achterliet, waarbij een groot deel van het assortiment niet eens een review had. Hechten consumenten geen waarde meer aan de mening van anderen of zijn er (inmiddels) andere methodes voor? We vroegen enkele webwinkeliers of productreviews echt uit de mode zijn.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ruim een miljoen meer iDeal-transacties tijdens Black Friday
[Nieuws] Betaaldienst iDeal kent een absolute recordweek op gebied van betaaltransacties. Op Black Friday verwerkte de dienst maar liefst 7,13 miljoen transacties. Ruim één miljoen meer dan vorig jaar.
twitter facebook linkedin
lees verder
Dé e-commerce manager van Nederland?
[Advertorial] Dan zijn we op zoek naar jou! Ook dit jaar gaat de stichting Shopping Awards weer op zoek naar dé e-commerce manager van Nederland. Vorig jaar won Angela Haneveer van Xenos als allereerste deze titel. Wie volgt haar op als Mollie E-commerce Manager van het Jaar? Het winnen van deze award is een erkenning voor al je harde werk. Dus waar wacht je nog op?! Schrijf jezelf of de persoon waarvan jij vindt dat hij/zij deze award moet winnen nu in! Inschrijven kan tot en met vrijdag 26 januari 2024.
image
image
Linda Keijzer wordt ceo Leen Bakker en Kwantum
[Nieuws] HomeFashion Group, de holding achter winkelketens Leen Bakker en Kwantum, heeft in Linda Keijzer een nieuwe ceo gevonden. Het bedrijf wisselt in een jaar tijd twee keer van directeur.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Decathlon neemt Bergfreunde over
[Nieuws] Decathlon heeft zich versterkt met de Duitse webshop Bergfreunde. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.
twitter facebook linkedin
lees verder
De Twinkle100 2023 is uit!
[Advertorial] Wat zijn de grootste webwinkels van Nederland? Je leest het in de nieuwe Twinkle100. De redactie van e-commerce vakblad Twinkle rangschikt jaarlijks de grootste online verkopers, in samenwerking met het Centre voor Market Insights (CMI) van de Hogeschool van Amsterdam. In de nieuwste editie van de ranglijst is de online omzet gemeten over 2022. De 300 grootste online verkopers in Nederland zagen hun gezamenlijke omzet ten opzichte van een jaar eerder slinken met gemiddeld 2%, tot 26.060.000.000 euro. Bestel de Twinkle100 voor 54,95 euro.
image
image
Financiële problemen Signa Holding hebben grote gevolgen voor SportScheck, overname op losse schroeven
[Nieuws] De insolventieaanvraag van Signa Holding, de voormalig medeaandeelhouder van het moederbedrijf van de Bijenkorf en eigenaar van de Inno-filialen, heeft ook gevolgen voor sportretailer SportScheck. Dat bedrijf heeft nu uitstel van betaling aangevraagd.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
DHL verbetert recorddag met 20 procent groei
[Nieuws] Bezorger DHL heeft deze week een absoluut record verbroken als het gaat om bezorgen van pakketten. Het bedrijf bezorgde afgelopen dinsdag 2 miljoen pakketten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Picnic test hoger minimum bestelbedrag
[Nieuws] Online super Picnic test momenteel met een verhoogd minimaal bestelbedrag in populaire tijdsloten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
C&A Europe stelt nieuwe Chief Digital Officer aan
[Nieuws] Kledingretailer C&A Europe heeft Wim Blaauw aangesteld als nieuwe Chief Digital Officer. Hij moet het bedrijf helpen met de digitale en omnichannel transformatie.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nieuw in de Markt: Cookieboxen.nl
[Interview] In familiebedrijf Coffeelicious Bakery wordt al het lekkers gebakken volgens de recepten van de Ierse moeder, Chef Joan.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Online in 2027 goed voor 40 procent van wereldwijde retailsector’
[Nieuws] Consumenten weten dan wel de weg naar de fysieke winkel weer te vinden, toch is het aandeel online aankopen structureel groter dan voor de pandemie. Verwacht wordt dat deze trend zich de komende jaren verder door zal zetten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Wie wordt de Mollie E-commerce Manager van het Jaar 2024?
[Nieuws] De zoektocht naar de Mollie E-commerce Manager van het Jaar 2024 is geopend. Ook komend jaar wordt de e-commerce manager die de meeste impact heeft gemaakt bekroond, tijdens het Shopping Awards Gala op 28 maart 2024 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.