WEES ER SNEL BIJ!

Beste vrijheidsstrijders,

We zijn weer in voorbereiding voor een nieuwe uitzending voor morgen. Bedankt voor al jullie reacties op mijn show speciaal voor jullie die ik gisteren gedaan heb. Die kun je hier terugkijken.

Ik ben vandaag naar aanleiding van mijn laatste uitzending voornamelijk overspoeld met mailtjes van Nederlandse Jensen- kijkers en luisteraars uit Amerika met hun kijk op Amerika. Dus mocht je in Amerika wonen, laat me weten wat je ervan vindt en wat je maakt van de verschrikkelijke duivelse energie waar Amerika nu al decennialang op zit.

Ik wil jullie er ook even op attenderen dat het nu echt belangrijk is om het eindejaarspakket te bestellen als je het voor de kerst wilt hebben. We gaan natuurlijk door tot het einde van het jaar.

Jullie weten dat dit ieder jaar een belangrijk item is voor ons. Ik heb heel veel moeten inslaan van tevoren dus je helpt ons er zo erg mee. Het loopt allemaal prima en ik krijg goede reacties want er zitten dit jaar weer fantastische dingen in. Natuurlijk de prachtige kledingitems 'Kacht 2024' hoodie of sweater en twee T-shirts: 'De Jensen Show' en de nu al razend populaire 'Klaus de Clown'.

En zoals je van ons gewend bent zitten er super lekkere versnaperingen in om het jaar feestelijk uit te gaan: Chocolade, Spaanse ham, chorizo, kaas, marsepein, chocosticks, chocomelk en veel meer! En allemaal van hoge kwaliteit.

Dus nogmaals: wil je het voor de kerst hebben, bestel dan hier!

We gaan krachtig 2023 uit, maar met nog meer kracht 2024 in.

We spreken elkaar morgen.

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven