Laden...

Wel eens last van zware benen na een tocht? Lees de tips!

By wandel.nl received 1 maand geleden

Categorieën: Hobby | Vrije tijd
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 14 t/m 18 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder 7 t/m 13 jaar
  • Html
  • Tekst
| Wandeltips | Evenementen | Routes |
Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Met deze tips herstel je sneller van je wandeltocht

Misschien heb je deze week de Vierdaagse Nijmegen gelopen. Of ga je deze zomer een lange wandeltocht maken. Het is dan belangrijk om na afloop goed te herstellen. Hoe doe je dit? We geven je tips. Zo kun je nog prettiger nagenieten van je wandelprestatie! 

De Slufter: uniek struingebied op Texel

Nationaal Park Duinen van Texel bestaat uit zeventien verschillende natuurgebieden, waarvan De Slufter misschien wel de bekendste is. Wat maakt dit gebied zo uniek? We vroegen het Anna Sprenkeling, boswachter op Texel. Trek wel voor de zekerheid waterdichte schoenen of laarzen aan als je het gebied in gaat, adviseert ze alvast.  
 

Zomeravondwandeling

WOENSDAG 24 JULI - BOEKELO
Genieten van een mooie zomeravond? Dat kan tijdens deze Zomeravondwandeling in Boekelo (bij Haaksbergen). De route gaat door het buitengebied van Haaksbergen. Je wandelt door bossen en langs weilanden. Als het helder weer is, zie je hoe de zon langzaam achter de horizon verdwijnt. Je kunt een tocht van 5 of 10 kilometer lopen. 
 

Ontdek drie wandelroutes in Groningen

Volg de paaltjes over jaagpaden en oude handelsroutes. Wandel door groene kwelders en dorpen van rood baksteen. Struin langs de weidse kust en langs eeuwen aan architectuur. Lekker een frisse neus halen in de natuur of een tocht maken langs de verhalen van het verleden: wandelen in Groningen doet je goed. Ontdek drie iconische wandelroutes.  
 

Comfortabele Wandel.nl sokken

Comfortabele sokken zijn heel belangrijk tijdens het wandelen. In onze webshop zijn vanaf nu Wandel.nl sokken te koop. De wandelsokken (beschikbaar in 35-38, 39-42 en 43-46) zijn gemaakt van materiaal dat vocht makkelijk opneemt, waardoor je minder kans op blaren hebt. Zet jij er de sokken in met de sokken van Wandel.nl? 

Korenwolfwandeltocht

ZONDAG 21 JULI - GULPEN
De Korenwolfwandeltocht brengt je door het leefgebied van de korenwolf, vandaar de naam van deze tocht. Dit knaagdier leeft in de akkers van de Zuid-Limburgse heuvels. Mooie vergezichten gegarandeerd dus. Je kunt kiezen uit vier afstanden: 6, 12, 18 en 22 kilometer. De rustplaats is in een mooie monumentale boerderij en bij de finish is er live muziek. 
 

Maak kans op een vakantie naar Ibiza

Vandaag dag vier van het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld: de Vierdaagse Nijmegen! Op naar Via Gladiola. Loop jij mee of support je een familielid of vriend(in) die meedoet? Dan maak jij kans op 4 dagen ultiem ontspannen op Ibiza met Corendon Vliegvakanties! Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via onderstaande button. Wie neem jij mee naar Ibiza?
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.
gegevens bijwerken of uitschrijven

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019