| | Onzekerheid in de horeca; wel of niet open met Kerstmis? De horeca gaat gebukt onder de huidige coronamaatregelen. Voornamelijk de vraag wat wel en wat niet mag rondom de kerstdagen houdt menig horecaondernemer bezig. Vol inzetten op take-away, gokken en […] Lees verder |
|
|
|
| | De Beren opent 45ste restaurant in het centrum van Drachten De 45ste vestiging van het De Beren restaurant bevindt zich in hartje Drachten, aan het centraal gelegen Raadhuisplein. Met deze opening zet de succesvolle horecaformule voor het eerst voet aan […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | NOW5 in de horeca: spelregels uitgelegd Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november 2021 is aangekondigd dat wegens de aangescherpte coronamaatregelen er een NOW5 komt. Hoe ziet de aanvraagprocedure eruit en wanneer komen […] Lees verder |
|
|
|
| | Lekker top-500: Gastronomische top-vijf van Jonnie Boer tot Syrco Bakker Jonnie Boer is terug op de eerste plaats van de Lekker Top-100. De Zwolse topchef, die al ruim dertig jaar scoort met zijn restaurant De Librije, versloeg zijn collega’s met kwalificaties als […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | OMT adviseert korte lockdown; 'horeca om 22.00 dicht' Het Outbreak Management Team (OMT) adviseert het kabinet een korte lockdown van twee weken. Dat melden ingewijden aan de NOS. De horeca hoeft in die twee weken de deuren niet te sluiten. Naar […] Lees verder |
|
|
|
| | NOW5 in de horeca: spelregels uitgelegd Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november 2021 is aangekondigd dat wegens de aangescherpte coronamaatregelen er een NOW5 komt. Hoe ziet de aanvraagprocedure eruit en wanneer komen […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|