Bekijk deze e-mail in je browser

Wereld Bespaar Dag.

Als wij aan besparen denken worden we enthousiast! Op onze manier doen we namelijk heel veel om de natuur en de wereld te besparen. Woensdag 31 oktober is het World Savings Day, daar kunnen we mooi op inhaken dachten we zo. Maar nee, dit is de dag van het geld en hoe je het beste een gevulde bankrekening krijgt. Nou, dat is niet helemaal onze cup of tea, maar we geven hier toch graag een WAAR twist aan. In deze nieuwsbrief geven we je graag een aantal WAARtips om jou op een goede manier te laten (be)sparen.

WAAR NIEUWS!

Meer WAAR minder reistijd!

WAAR helpt je besparen op jouw OV kosten. Je hoeft niet meer stad en land af te reizen om een WAAR winkel te vinden. We openen er steeds meer en de kans dat we bij jou in de buurt zitten wordt met de dag groter. Scheelt jou weer energie op de fiets of weer een hap uit jouw OV budget! Je vindt ons nu ook in Arnhem bij het station, in Roermond in het Roercenter en in Enschede midden in het centrum! Mooi he!
Lees Meer

Hier zijn we écht trots op!

We hebben onze eigen WAARenergie.nl

Energie van WAAR! Het is echt waar, je kunt nu ook WAAR in huis halen! De energie van WAAR is 100% duurzaam en je bespaart hiermee de wereld een boel ellende in de vorm van kolen, gas en olie. Besparen op de kosten moet je zelf doen door energiezuiniger te leven. Wij helpen je op weg. Kijk snel op WAARenergie.nl en de overstap is zo geregeld!
WAAR energie

WAARmakers,

samen maken we de wereld mooier

Wij helpen lokale ondernemers, zowel hier in Nederland als ver weg in de landen waar onze Fairtrade producten worden geproduceerd. Dat doen wij samen met onze WAARmakers. Een besparing voor jou zit er ook in, want je krijg in de webshop en natuurlijk in de winkels kortingen tot 30%. Kijk eens op wijzijnWAAR.nl of laat je overtuigen in de winkel. Onze ondernemers leggen het graag aan je uit!
Meer info over WAARmakers

Een uurtje terug naar de Wintertijd

Automatische besparing! Want met het terugzetten van de klok kunnen we langer van het daglicht genieten en hoeven de lampen ‘n uurtje minder lang aan. Maar wintertijd betekent ook: op de bank met een kleedje en een kop thee! Dit wordt nog leuker met de volgende producten:

Samen genieten van je lievelings (Pi) neut:

Samen je lievelingsdrankje brouwen, dat is iets waar je je op kunt verheugen. Met de DIY likeurtjes van Pineut hoef je alleen je favoriete alcohol toe te voegen, met liefde af en toe schudden, even wachten en klaar. Dan kan het lekker samen genieten op de bank met een zelfgemaakte neutje beginnen!
Koop ze hier
Lees meer

Pebbles kei kaarsen

Heel mooi, Fairtrade geproduceerd en branden mooi schoon op. O zo gezellig nu de dagen weer wat korter worden. Laat de lichten en de TV eens uit en geniet van het gezellige licht van de kaarsen, boekje erbij kopje thee, genieten!
Koop ze hier
Lees meer

Lekker kopje thee van Mister Jones

Echt heel erg lekker en voor ieders smaak zit er wel een variant bij. De prikkelende titels als Little Green Bag, Cape Farewell en Hotel d’Amour maken de thee extra leuk als cadeau of in jouw theedoos. Na een winterwandeling heerlijk smullen van een stevig kopje thee. Wist je dat in veel landen thee maken en drinken een heel ritueel is? Lees er meer over op onze BLOG.
Koop ze hier
Lees meer
Copyright © 2018 WAAR, All rights reserved.

Ons e-mail adres is: info@ditiswaar.nl

Wil je aanpassen hoe je deze e-mails ontvangt?
update je gegevens of unsubscribe van deze mailings.

<