Zelforganisatie juist om meer ‘sturing’ dan voorheen.
De Academie E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk de e-mail in de browser.
Beste heer, mevrouw,
Tweedaagse opleiding Coachen in de Zelforganisatie
Als manager nam u altijd de beslissingen… In een zelforganisatie doen medewerkers dat zelf. Wat betekent dit voor uw taken en rol in de praktijk? Hoe geeft u richting en hoe stelt u grenzen? 

Tijdens de tweedaagse opleiding Coachen in de Zelforganisatie leert u onder leiding van hoofddocent Jan de Vuijst hoe u de balans vindt tussen voldoende ruimte geven en invloed uitoefenen op de intrinsieke motivatie van uw teamleden. Meer info >
Tweedaagse opleiding Coachen in de Zelforganisatie
Expert op het gebied van leiderschap
Jan de Vuijst, executive coach en hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg, is een van dé experts in Nederland op het gebied van leiderschap. Op een inspirerende manier gaan De Vuijst en zijn team 2 dagen met u de diepte in. Samen met hen werkt u aan zaken als psychologische veiligheid, empathie en intuïtie maar ook aan omgaan met weerstand.
Deelnemers over hoofddocent Jan de Vuijst
Jan de Vuijst wordt elke editie weer hoog beoordeeld door deelnemers, gemiddeld met een 9! ‘Een zeldzaam begaafd en begane spreker!'. 'Erg prettig hoe hij soms "uitstapjes" maakte naar wetenschappelijke onderzoeken, maar altijd weer terug ging naar het hoofdonderwerp.'
Meld u nu aan voor de tweedaagse opleiding en leer hoe u uw team de weg wijst in zelforganisatie.
twitterFacebook

Kun je niet, of spreekt dit onderwerp je niet aan? Op je profielpagina kun je je afmelden voor de verdere berichtgeving over dit congres en aangeven welke aanbiedingen van Bohn Stafleu van Loghum je nog wel wilt blijven ontvangen. Eventuele nieuwsbrieven blijf je gewoon ontvangen. Dit bericht is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com.
Bohn Stafleu van Loghum  |  www.bsl.nl  |  Tel. 030-6383736  |  Walmolen 1, 3994 DL Houten