Kunt u deze e-mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
   
Geachte heer  Do,
 
 Whitepapers »
De onderlinge data-uitwisseling tussen zorgpartijen moet naar een hoger niveau. Daartoe hebben Patiëntenfederatie Nederland, brancheorganisatie ActiZ, Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), Zorgverzekeraars Nederland (ZN), het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en Zorginstituut Nederland een convenant getekend. Lees meer »

Via deze updates houden wij u graag op de hoogte over Zorg & ICT. Verder hebben wij speciaal voor u interessante artikelen en whitepapers verzameld. Veel leesplezier!
 
  
 
 
     
Datalek in de zorg: 13 (!) stappen om ze te voorkomen
 

Uit cijfers van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) bleek dat de zorgsector de afgelopen jaren geplaagd wordt door datalekken. Met de recente diefstal bij de GGD is er nu veel aandacht voor datalekken in de sector. Hoe herken je een datalek, welke praktische stappen neem je om het risico op een datalek te verkleinen en hoe reageer je als organisatie op een lek?
Lees meer »
 
 






 
 Uitgelichte whitepapers 
 
Klantenservice voor de gezondheidszorg; Verbeter de ervaringen van patiënten en personeel met efficiënte service  |  ServiceNow
 
Hoe kunt u uw activiteiten stroomlijnen en digitaliseren om patiënten en zorgverleners sneller en met minder wrijving van dienst te zijn? Iedereen heeft een slimmere manier van werken nodig. Lees verder om te ontdekken hoe u silo's kunt doorbreken, proactiever kunt zijn en de klanttevredenheid kunt verbeteren.
 
 
    
Databreaches in Healthcare: Waarom medische gegevens zo interessant zijn voor cybercriminelen  |  Orange cyber defense
 
De kennis en het bewustzijn, evenals het budget, zijn misschien niet altijd voldoende voor het beveiligen van gezondheidsgegevens en het aanpakken van veiligheidskwesties. Lees in deze whitepaper waarom medische gegevens zo interessant zijn voor cybercriminelen, hoe ze er aan komen en wat ze er vervolgens mee doen.
  
 
Werken zonder wachtwoorden: elimineer frustratie en risico’s | LastPass
 
Wat nou als je het wachtwoord als securitymaatregel vervangt met een alternatief? Kan dit? En wat is voor organisaties dan het alternatief? Deze infographic maakt de oplossing inzichtelijk en laat zien hoe makkelijk het kan zijn.
 
 

 
 Meer whitepapers: 
  
 
   
Systeembeheerder MICT, Jeroen Bosch Ziekenhuis bij Stichting Jeroen Bosch Ziekenhuis  | Den Bosch Business Informatie Analist bij CliniClowns | Amersfoort
   
Je wordt Systeembeheerder die gericht is op het beheer van werkplekken. Je Werkt in een vooruitstrevende ziekenhuisorganisatie met volop nieuwe, technologische ontwikkelingen. Je zorgt voor het optimaal functioneren van de computervoorzieningen. Je verhelpt opgetreden incidenten en problemen en reageert op mogelijke toekomstige verstoringen door middel van monitoring en automatische signaleringen. Je geef proactief advies ter verbetering van de technische infrastructuur en draagt zorg voor een correcte installatie van hard- en software. Als Business Informatie Analist bij CliniClowns werk je in een Agile Scrum team en ben je continue bezig met het vertalen van businesswensen naar realistische technische oplossingen. In deze functie schakel je met de business én applicatiebeheerders om zo tot juiste oplossingen te komen die meerwaarde hebben voor CliniClowns als organisatie en zo ook voor de samenleving.
 
        
 
  
  
 © 2018 Marqit/Jaarbeurs B.V.Privacy statement | Disclaimer | Contact