12 & 13 april 2023 | 10:00 - 17:00 / 10:00 - 16:00 | Brabanthallen 's-Hertogenbosch
 
Werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie? Kom dan ook naar Food Technology 2023
 
Op 12 en 13 april 2023 organiseren Mikrocentrum en vakblad EVMI de beurs Food Technology, hét evenement waar de werelden van food & beverage en technologie samenkomen om te werken aan een duurzame en efficiënte toekomst van onze voedselsystemen. Ben jij werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie? Dan ontvangen we jou graag als bezoeker op Food Technology. Maak hier kennis met nieuwe en vooruitstrevende ontwikkelingen in het vakgebied. Volg lezingen van grote spelers in de voedselindustrie en ontmoet de mensen achter de bedrijven bij onze afsluitende borrel.
 
Thema's tijdens Food Technology
 
Voedselverwerking & machines
Voedselveiligheid
Food innovatie & duurzaamheid
 
Programma
 
  • Keynote Lean Goedgebuure van Tony’s Chocolonely
  • Keynote Prof. Ymke de Boer van Wageningen University & Research over nieuwe circulaire voedselketenen
  • Keynote Danielle Mol van The GreenUp Company
  • Dirk Schindler, Foodjet
  • Seminar Keep Food Simple met Peter Haring (voormalig Unilever)
  • Seminar Ingredienten voor voedselinovatie
  • Seminar AutomationNL over automatisering in food
  • Seminar NVC Nederlands verpakking centrum
  • Seminar Wageningen University & Research
 
Locatie
 
Locatie:
 
Brabanthallen / Diezekade 2 / 5222 AK ’s-Hertogenbosch 
 
Exposeren op Food Technology?
 
EVMI (Alea Publishers)
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
+31 (0) 30 69 20 677
info@aleapublishers.nl
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers