What's New At Vue

1 jaar geleden


Text only:

Hoi John,


 
Er komen weer een hoop nieuwe Specials en Events aan, met voor ieder weer wat wils! 
Zoals de Movie Pass Exclusive van de film King Arthur: The Legend of the Sword. Exclusief, enkel en alleen voor onze Movie Passers, een voorpremière op 1 mei. Dat is 10 dagen voor release! 
Lees snel verder...

Specials & Events


Binnenkort te zien:
Unlocked
Nadat Alice een terroristische aanslag in Parijs heeft overleefd legt ze haar werk als CIA-agent neer. Tegen haar eigen wil in wordt ze een laatste keer opgeroepen, voor het verhoor van een terreurverdachte. Alice komt erachter dat ze erin is geluisd en geheime informatie heeft verschaft aan gevaarlijke terroristen. In een bloedstollende race tegen de klok moet ze een chemische aanval op Londen zien te voorkomen. 
Vanaf 4 mei


King Arthur: Legend of the Sword
Deze revolutionaire versie van de klassieker en volgt Arthur’s reis van de straat naar de troon. Wanneer Arthur’s vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren...
Vanaf 11 mei


The Circle
Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken.
Vanaf 11 mei


Volg ons ook op Social Media:
Je instellingen voor deze mail aanpassen?
Je kan je gegevens wijzigen of je afmelden voor deze nieuwsbrief.
Copyright © 2017 Vue Nederland, All rights reserved.
Vue NederlandDanzigerkade 2DAmsterdam, Nh 1013 AP Netherlands
Add us to your address book
 

Luxor.nl

Categorieën: Artiest I Zanger I Band I Muziek Weekend weg Horeca Theater
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019