What's New At Vue

1 jaar geleden


Text only:

Hoi John,


 
Er komen weer een hoop nieuwe Specials en Events aan, maar voordat je verder leest heb jij de power om de volgende Blockbuster Night te bepalen. Tijdens de Blockbuster Night van Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge wordt de winnaar bekend gemaakt. 
Kies jij voor superheld Spiderman of kan je niet wachten om de Autobots van Transformers te zien?
Stem nu!!
 


Specials & Events


Acht keer per jaar organiseren we samen met Eurosparen DubbelFrisss een compleet verzorgde voorpremière in een Vue bioscoop. Wissel nu snel je eurosparen in om als eerste de gespierde en gebronsde lijven in de nieuwe Baywatch film te zien!


Binnenkort te zien:
Baywatch
De plichtsgetrouwe strandwacht Mitch krijgt het aan de stok met de nieuweling Matt. Samen komen ze op het spoor van een crimineel complot dat het voortbestaan van hun strand in gevaar brengt. Baywatch is de filmvertolking van de wereldberoemde tv-serie.
Vanaf 1 juni


The Mummy
Een prinses uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen, een wereld vol goden en monsters.
Vanaf 8 juni


Despicable Me 3
Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur! Gru komt erachter dat hij een tweelingbroer heeft: Dru. Wordt dit een vrolijke familiereünie of brengt zijn goudblonde broer Gru weer op het slechte pad?
Vanaf 28 juni


Volg ons ook op Social Media:
Je instellingen voor deze mail aanpassen?
Je kan je gegevens wijzigen of je afmelden voor deze nieuwsbrief.
Copyright © 2017 Vue Nederland, All rights reserved.
Vue NederlandDanzigerkade 2DAmsterdam, Nh 1013 AP Netherlands
Add us to your address book
 

Luxor.nl

Categorieën: Artiest I Zanger I Band I Muziek Weekend weg Horeca Theater
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019