What's New At Vue

1 jaar geleden


Text only:

Hoi John,


 
Er komen weer een hoop nieuwe Specials en Events aan, met voor ieder weer wat wils! 
Zoals de tweede Blockbuster Night met Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge op 24 mei. Hierbij kan jij Pirates als eerst kan zien, op het grootste scherm, met het beste geluid en met een vette hap!
Lees snel verder...

Specials & Events
Binnenkort te zien:
Voor Elkaar Gemaakt
Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan, totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens.
Vanaf 19 april


Before I Fall
Wat als je maar één dag hebt om alles te veranderen? Samantha heeft alles goed voor elkaar, totdat alles verandert… Na een ongeluk wordt Samantha wakker, maar blijkt het dezelfde dag te zijn als gisteren. Vanaf dat moment beleeft ze steeds opnieuw diezelfde dag. Langzaam maar zeker komt Samantha erachter hoe ze in één dag het verschil kan maken.
Vanaf 20 april


Guardians of the Galaxy Vol. 2
Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot gaan opnieuw op pad en doorkruisen de verste uithoeken van het heelal om het mysterie rondom Peter Quill’s vader te ontrafelen. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven. 
Vanaf 26 april


Volg ons ook op Social Media:
Je instellingen voor deze mail aanpassen?
Je kan je gegevens wijzigen of je afmelden voor deze nieuwsbrief.
Copyright © 2017 Vue Nederland, All rights reserved.
Vue NederlandDanzigerkade 2DAmsterdam, Nh 1013 AP Netherlands
Add us to your address book
 

Luxor.nl

Categorieën: Artiest I Zanger I Band I Muziek Weekend weg Horeca Theater
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019