Browser versie
Cavalluna Rotterdam Ahoy
Opvallende verschijningen bij CAVALLUNA
CAVALLUNA is Europa’s grootste en meest bekende familieshow met paarden. Op 30 en 31 maart strijkt de bijna 100 mensen tellende crew met maar liefst 56 paarden neer in Rotterdam. De paarden zijn allemaal verschillend. Van klein tot groot en net daartussen. De meest opvallende verschijningen zijn wel de mini-hengst 'Charlie’ en de koudbloed 'Cosmos’ van paardenfluisteraar Bartolo Messina, de Poitou-ezel 'Anouky’ van Laurent Jahan en de elegante KWPN ruin 'Vivaldi’ van Filipe Fernandes. De eigen karakters van alle soorten maakt het extra bijzonder om zoveel paarden in één show te zien optreden. Laat je verrassen en ga mee op een onvergetelijk paardenavontuur.
Bekijk showtijden
Showman Charlie
Dressuur met zwarte parels

In de show zijn maar liefst 56 verschillende paarden te zien. Deze zijn allemaal even bijzonder, maar 'Charlie het mini-paard’ steelt toch wel de show. Charlie weegt 48 kg, is 63,5 cm hoog en is in 2013 zelfs opgenomen in het Guinness Book of Records als het kleinste mannelijke paard ter wereld. Zodra Charlie het podium op komt hoor je overal ohh’s en ahh’s. Hij is dan wel klein, maar is nergens bang voor en meet zich graag met Cosmos, het grootste paard van de show (1000kg). Charlie is een aandachtvrager, een baasspeler, maar vooral een echte showman.

De Portugees Filipe Fernandes, opgeleid in de stal van de oude meester Luis Valença, presenteert met zijn 4 zwarte parels uit Friesland de Klassieke Dressuur. Of het nu een piaffe, passage of pirouette betreft: Filipe Fernandes en zijn ruiters beheersen met hun partners op vier benen al deze Grand Prix oefeningen alsof het geen enkele moeite kost. Naast het optreden met zijn Friezen voert Filipe met de broer van Totila, KWPN ruin Vivaldi, een hartveroverende solo op, begeleid door een violist. Een optreden om kippenvel van te krijgen.

Speciale Tina aanbieding!
Reserveer de beste plaatsen
-Advertorial-
Tina is altijd een feestje! Jouw momentje om lekker weg te dromen met het leukste tijdschrift voor meiden vanaf acht jaar. Elke week vind je de beste tips, jouw favo vips en de grappigste strips in Tina. Dat wil je niet missen! Bekijk hier de actie.
Wegens enorme belangstelling zijn er extra arenakaarten beschikbaar voor de shows op zaterdag 30 maart om 15.00 uur en 20.00 uur en zondag 31 maart om 14.00 uur. Wil jij optimaal genieten van de show op een plaats aan de piste? Reserveer dan snel je ticket. Er zijn ook compleet verzorgde arrangementen beschikbaar. 
 
Bekijk actie
Bestel tickets
Cavalluna Rotterdam Ahoy
Cavalluna Rotterdam Ahoy
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Afmelden
Newsletter2019-03-01 18:14:01