Ahoy

Ahoy Business News
Mei 2018
In deze editie
- Algemene Verordening Gegevensbescherming
- Officiële start uitbreiding!
- DB Schenker nieuwe partner logistiek
- Start nieuw evenementenseizoen
- VEG. 'eerste’ Ahoy-event in de RDM Onderzeebootloods
- TORUK - The First Flight neemt letterlijk een vlucht in Nederland
- Volg Rotterdam Ahoy op LinkedIn
built-for-business
Algemene Verordening Gegevensbescherming

U heeft vast al wel iets gehoord of gelezen over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Dat zijn de nieuwe regels van de EU om gebruikers en de wijze waarop hun gegevens worden verzameld, verwerkt, vastgelegd, opgeslagen en/of geordend te beschermen. Ook wij krijgen te maken met de vernieuwde privacy wetgeving. En daarover informeren we u graag.

U heeft uzelf in het verleden aangemeld voor een of meerdere van onze nieuwsbrieven en bent daar nog altijd op geabonneerd. U ontvangt dit bericht omdat vanaf 25 mei de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht gaat. In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving onder de internationale naam GDPR. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

AFMELDEN
We gaan er vanuit dat u nog steeds blij bent met uw aanmelding en het nieuws dat u van ons ontvangt maar willen u er via deze mail graag op attenderen dat u uzelf te allen tijde kunt afmelden van onze nieuwsbrieven. Onderaan elke nieuwsbrief staat de knop 'Afmelden’. Bovendien hanteren wij de regel dat u indien u een nieuwsbrief een jaar niet hebt geopend, een bericht van ons ontvangt om te ontdekken of u nog wel geïnteresseerd bent. 

Lees hier ons hernieuwde privacy & cookie statement. Vragen of onduidelijkheden over privacy of afmelden? Vul dan ons contactformulier in (keuze 'privacywetgeving').

Officiële start uitbreiding!

Wij bereiden ons voor op de komst van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en RTM Stage. Op zondag 15 juli, voorafgaand aan de laatste dag van het NN North Sea Jazz Festival, vieren wij middels een officiële handeling de 1e paal van onze uitbreiding. Na het festival wordt er gestart met heien en overige werkzaamheden; in het laatste kwartaal van 2020 staat de oplevering gepland. De officiële opening vindt vervolgens begin 2021 plaats, gelijktijdig met ons vijftigjarig jubileum.

DB Schenker nieuwe partner logistiek

Rotterdam Ahoy heeft de samenwerking met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker als officiële beursexpediteur bekendgemaakt. Het vijfjarig contract werd begin mei getekend.

In de Benelux behoort DB Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supply chain management.

Start nieuw evenementenseizoen
Rotterdam Ahoy nadert het einde van een succesvol evenementenseizoen 2017/2018. Denk aan concerten van o.a. André Hazes, Waylon en de 20e editie van De Vrienden van Amstel LIVE!, maar ook aan (sport)evenementen als de 45e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament, twee maal GLORY Kickboxing en De Spaanse Rijschool. Ook beurzen als o.a. Europort en GEVEL stonden op het programma. Inmiddels breidt de kalender voor het nieuwe seizoen zich steeds verder uit. Denk aan de terugkeer van Disney On Ice, de komst van de Dalai Lama en Cirque du Soleils TORUK. Klik op 'lees meer' voor de actuele agenda.
LEES MEER
VEG. 'eerste’ Ahoy-event in de RDM Onderzeebootloods
veg
Het Vak Event Groente & Fruit helden (VEG.) is de eerste productie van Rotterdam Ahoy die plaatsvindt in de RDM Onderzeebootloods. Op 20 en 21 juni komen groenten- en fruitspecialisten, koks, cateraars, zorgprofessionals en 'foodies' uit het hele land naar de RDM Onderzeebootloods om de mooiste versproducten te zien en te proeven.

De enorme loods aan de Nieuwe Maas bleek het passende decor voor dit nieuwe AGF-event dat in het teken staat van inspiratie en innovatie. VEG. speelt in op nieuwe ontwikkelingen, waaronder het sterk groeiende belang van niet-retailkanalen voor de afzet van groenten en fruit, zoals foodservice en institutionele markten.
LEES MEER
TORUK - The First Flight neemt letterlijk een vlucht in Nederland
Met trots kunnen wij u berichten dat na de bekendmaking van deze shows er een ware run is ontstaan op tickets! Dit betekent dat nog voordat de zomervakantie begint, enkele rangen per show uitverkocht zijn. 

Er zijn slechts zes shows - inclusief Europese Première - te zien in Nederland. Wacht dus niet te lang met reserveren, verzeker uzelf nu nog van de beste plaatsen. Er zijn VIP-tickets beschikbaar en groepen vanaf 10 personen ontvangen een korting.
LEES MEER
Volg Rotterdam Ahoy op LinkedIn
Wist u dat Rotterdam Ahoy ook erg actief is op LinkedIn? Klik hier om ons te volgen en krijg de laatste nieuwtjes over Ahoy als eerste te zien.
Ahoy
www.ahoy.nl

Copyright Rotterdam Ahoy
Make It Happen Ahoy
Rotterdam Ahoy FacebookRotterdam Ahoy TwitterRotterdam Ahoy LinkedINRotterdam Ahoy YouTubeRotterdam Ahoy PinterestNewsletter2018-05-24 13:34:01