Browser versie
Cavalluna Rotterdam Ahoy
Lieve fans en vrienden van CAVALLUNA,
World of Fantasy

Dit weekend is het eindelijk zover. Dan strijkt het gezelschap van CAVALLUNA voor de 5e keer neer in Rotterdam Ahoy. Acht teams uit heel Europa betoveren in de nieuwe show 'World of Fantasy’: Bartolo Messina uit Italië, Luis Valenca en Filipe Fernandes uit Portugal, Sebastián Fernández uit Spanje, Claus Luber en Showteam Lipperthof uit Duitsland, Hasta Luego en Laurent Jahan uit Frankrijk. Ze behoren tot de absolute top en zorgen voor een unieke ervaring voor jong en oud.

Ben jij er dit weekend bij? Laat zien dat je naar CAVALLUNA gaat en meld je aan

Ik ben aanwezig
Equipe Bartolo Messina
Hasta Luego Academy
Bartolo Messina, ookwel de paardenfluisteraar genoemd, presenteert de meest uiteenlopende paardenrassen in totale vrijheid, slechts gestuurd door vriendschap en vertrouwen. Messina wil op deze manier laten zien dat paarden, klein of groot, elegant of grof, samen in staat zijn bijzonder spectaculaire optredens te verzorgen. Hij raakt het hart van vele toeschouwers, ook die van jou?

De stuntruiters van de Franse Hasta Luego Academy zijn een eliteteam speciaal gevormd voor CAVALLUNA. Ze voeren razendsnelle rijkunsten uit naast, op en onder hun paarden die nog nooit eerder te zien waren. Of ze nu optreden als humeurige dorpsbewoners, razende kozakken of met de Hongaarse Post…De durfals laten gewaagde oefeningen zien met ongelooflijk veel energie en laten je op het puntje van je stoel zitten. 

Allerlaatste kaarten voor World of Fantasy!

Wil jij dit paardenspektakel niet aan je voorbij laten gaan? Bestel dan snel je tickets, want de voorstellingen zijn bijna uitverkocht! De shows zijn te zien op zaterdag 30 maart om 15.00 uur en 20.00 uur en zondag 31 maart om 15.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 39,- (incl. € 4,- servicekosten). Kinderen tot 12 jaar krijgen € 10,- korting. 

Bestel tickets
Sebastián Fernández
Showteam Lipperthof
Sebastián Fernández, Spaans kampioen 'Doma Vaquera', en zijn gezin zijn sinds jaar en dag gek op paarden. Samen met zijn zoon laat Sebastián zien hoe handig de Spanjaarden hun 'garrocha’ hanteren, een drie meter lange houten staaf. Echtgenote Mercedes Martin wijst als de mystieke Rode Ruiter hoofdrolspeler Tahin de weg en laat perfecte dressuuroefeningen zien. Zoon Sebita voert bovendien een romantische pas-de-deux op met vriendin Giulia Giona. De getalenteerde familie maakt enorme indruk!

Het showteam, bestaande uit zes amazones en hun getalenteerde IJslandse paarden, keert als echte publiekslieveling terug in de arena.  De IJslanders van Uli Reber, aanvoerder van de equipe, maken niet alleen indruk met hun uiterlijk, maar vooral ook met hun speciale loopstijlen. In World of Fantasy komen de vrolijke elfen in regenboogkleuren op met een van de bijzondere loopstijlen van hun kleine vrienden op vier benen. Een absoluut hoogtepunt van de show!

De wereld van FIRA
Equipe Laurent Jahan

-Advertorial-
FIRA is trotse partner van Europa’s meest succesvolle familieshow met paarden. FIRA is hét online TV-kanaal met tips, tricks en leuke reportages op gebied van horses, power en beauty! Wil je niks missen? Ga naar de website of download snel de app in de Appstore of Playstore!

Volg jij FIRA al op Facebook? Dagelijks zijn er leuke nieuwtjes en mooie winacties.

Na twee jaar pauze is hij eindelijk weer van de partij: Komedie talent Laurent Jahan. De Fransman maakt grote indruk met zijn veelzijdigheid en zijn kunnen als toneelspeler, maar vooral met zijn perfect getrainde dieren. Er bestaat nauwelijks een ruiterdiscipline die hij niet beheerst. Hij betovert het publiek met zijn charme en zijn hartveroverende sterren op vier benen. Zo zit de act met zijn Poitou-ezel 'Anouky’ vol met grappen en grollen waarbij je je lach niet meer van gezicht krijgt. 
FIRA.TV
Cavalluna Rotterdam Ahoy
Cavalluna Rotterdam Ahoy
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Afmelden
Newsletter2019-03-25 19:23:01