Wij houden van praktisch! En jij lezer?

2 maanden geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Bijna een BN-er? Nou, dat zal nog wel meevallen :) maar wat super dat allergie weer positief in het nieuws was! Vorige week maandag was er een item over anafylaxis waar wij onze visie mochten delen. Heb je het gemist? Lees dan snel verder! 

Verder kregen we een lijstje onder ogen wat via een ziekenhuis werd meegegeven. Wellicht herkenbaar? We horen graag van je! Je kunt onder het artikel op de site je reactie achterlaten! 

Lekker praktisch

Laten we eerlijk zijn, soms is het best een zoektocht om erachter te komen waar je overgevoelig voor bent, waar je geen klachten van krijgt en hoeveel je kunt verdragen. En dan ben je er eindelijk achter en krijg je alleen te horen wat je NIET kunt eten en drinken... pfff dat moet en kan veel beter! 

Lees meer... RTL 4 - Editie NL

Als RTL4 belt voor een item over allergie worden we zo blij! Meestal verwijzen we door, maar deze keer wilde ze graag een quote van ons. Dat kan, heel graag zelfs! Met de World Allergy Week voor de boeg (7-13 april) praten we graag met de media om meer aandacht te geven aan allergie! 

Dit item ging over de auto adrenaline injector die je nodig hebt als je een anafylactische reactie krijgt. 

Lees meer
Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP Arm dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marieke en Marloes, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019