Volgend op berichten in de media over onacceptabel gedrag
van hulpverleners hebben ook wij vragen gekregen.
Bekijk de online versie
Beste relatie,

Volgend op berichten in de media over onacceptabel gedrag van hulpverleners hebben ook wij vragen gekregen over hoe wij met dit soort gedrag omgaan. Daar willen we jou als betrokken persoon graag persoonlijk over informeren.

Een veilige omgeving voor onze patiënten en medewerkers staat voor ons voorop. Daartoe hanteren we als organisatie gedragsregels voor al onze medewerkers. Ook hebben we diverse procedures en trainingen voor onze medewerkers, onder meer om verkeerde situaties te voorkomen en om snel op te kunnen treden in het geval van incidenten.

Ook bij ons zijn onacceptabele gedragingen bekend van individuele medewerkers. Het ging daarbij in het overgrote deel van de gevallen om incidenten tussen medewerkers onderling.

Tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor onacceptabel gedrag treden we krachtig op. Daarnaast werken we voortdurend aan een veilige omgeving waarin grensoverschrijdend gedrag aan de orde wordt gesteld, zodat we er tegen op kunnen treden.

Wij willen graag openheid van zaken bieden, en staan uiteraard open voor vragen. Stuur een e-mail aan vragen@artsenzondergrenzen.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, via het gratis nummer 0800-0102

Met hartelijke groet,

Nelke Manders,
directeur Artsen zonder Grenzen
 
Afmelden
Volg ons op: