HOERA, nijntje bestaat 65 jaar!

Dit wordt groots gevierd door een bezoek van ‘nijntje in de sneeuw’ bij SnowWorld!

In november brengt nijntje een bezoek aan alle SnowWorld locaties in Nederland en alle kinderen t/m 12 jaar maken kans op een privé meet & greet met nijntje. Tijdens dit bezoek wordt er voorgelezen uit ‘nijntjes voorleesfeest’ en mag je zelfs op de foto met nijntje! Aansluitend kan je zelf de sneeuw in en laten zien hoe goed je kan tuben en sleeën.

 
DOE MEE EN WIN!

WELKOM BIJ DE FAMILIE :)


Vanaf januari 2019 hoorde Alpenpark Neuss al voor een gedeelte bij de SnowWorld group, maar vanaf oktober 2020 mogen wij met trots vertellen dat wij een meerderheidsbelang hebben van 65%. Benieuwd naar al het moois dat Alpenpark Neuss te beiden heeft?
MEER INFO

 TUI X SNOWWORLD WINACTIE 


De lange, zonnige dagen laten we achter ons en met een fijn gevoel sluiten we de zomer af. De donkere dagen staan voor de deur. Of dat voor een winterdip zorgt? Ben je gek. In dit heerlijke jaargetijde mogen we eindelijk weer op wintersport. En het wordt nog beter. Want als je meedoet met onze challenge suis jij komende winter misschien wel over Oostenrijkse pistes.

DOE MEE EN WIN! 

1. Wat je favoriete wintersportmoment ook is, deel je foto via Instragram
2. Tag @TUINederland en gebruik #discoveryoursmile
3. Zorg ervoor dat je profiel op openbaar staat

Onder de meest creatieve inzendingen verloot TUI een wintersportvakantie voor twee personen naar een TUI BLUE in Oostenrijk. Daarnaast maak je kans op een dagpas bij SnowWorld inclusief overnachting voor twee personen, ter voorbereiding van je wintersportvakantie.

De seizoensopening is begonnen bij Duijvestein Winterstore en de Mount by Duijvestein-winkels! Dit is hét moment om je nieuwe wintersportuitrusting samen te stellen, uit een enorme collectie kleding én gear voor de allerscherpste prijzen. Je krijgt nu namelijk 40-50% korting op de gehele 19/20 collectie en tot wel 70% op de oudere collecties. Wow! Je vindt alle acties natuurlijk in de webshop en een groot deel van de aanbiedingen is ook verkrijgbaar in de winkels.
 
CHECK DE COLLECTIE

SKISAFARI IN NEDERLAND

Een écht wintersportgevoel ervaren, maar toch veilig en vertrouwd in eigen land? Met de SnowWorld Skisafari is er altijd een piste bij jou in de buurt!

CHECK HET HIER

Facebook
Instagram
Website
Deze nieuwsbrief is met zorg en aandacht opgesteld, ondanks dat kan het zijn de inhoud onjuiste informatie bevat. SnowWorld kan niet aansprakelijk worden gesteld voor technische of redactionele fouten die in deze nieuwsbrief voorkomen.
Copyright © 2020 SnowWorld, All rights reserved.
U ontvangt deze e-mail, omdat u zich op een eerder moment heeft aangemeld voor onze digitale nieuwsbrief.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.